Το Nissan ΤΙΤΑΝ XD σε απροσπέλαστα εδάφη (video)

Η απόκρημνη όψη του Γκραν Κάνυον, του «Βασιλιά των Φαραγγιών», τρόμαξε πολλούς, όχι όμως και το Ultimate TITAN XD

  • -
  • -

Ενώπιον του «Βασιλιά των Φαραγγιών», του μαγευτικού Γκραν Κάνυον, με τα κακοτράχαλα εδάφη και τα απόκρημνα βράχια τίθεται ένα Nissan TITAN XD. Το συγκεκριμένο «αγρίμι» της ιαπωνικής μάρκας… βαφτίζεται “Ultimate Parks TITAN” και αποτελεί το δώρο της ιαπωνικής φίρμας προς το Εθνικό Πάρκο του Μεγάλου Φαραγγιού, το οποίο φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής.

Το Ultimate Parks TITAN υποβλήθηκε σε τροποποιήσεις προκειμένου να υποστηρίζει το Canyon Field School του εθνικού πάρκου, το οποίο επιτρέπει στους νέους να βιώσουν το δέος στα ύψη και τα βάθη του Εθνικού Δρυμού του Grand Canyon.

Κάτω από το καπό του «επιβλητικού» οχήματος δεσπόζει ο κινητήρας V8 5.8lt Endurace, απόδοσης 390 ίππων και 534 Nm ροπής, ενώ η κίνηση παντός εδάφους εξασφαλίζεται από το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με transfer case, σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει τη μέγιστη κατανομή ισχύος. Επιπροσθέτως, όπως όλα τα TITAN XD-PRO- 4X το Ultimate Parks Titan φέρει ένα προηγμένο ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό πίσω, που του παρέχει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης.

 ΤΑ OFF-ROAD ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ NISSAN "ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ" ΤΗ ΣΑΧAΡΑ

Tα ελαστικά του είναι τα 35 ιντσών Nitto Trail Grappler, ενώ προκειμένου να βγει αλώβητο από τις κακοτοπιές, το χαλύβδινο πλαίσιο βαρέως τύπου του TITAN XD επεκτάθηκε. Το διευρυμένο πλαίσιο φιλοξενεί επίσης μια  δεξαμενή καυσίμου 208 λίτρων, όπως  και μια  κυψέλη καυσίμου της RotopaX,  καθώς οι ευκαιρίες ανεφοδιασμού είναι λίγες και βρίσκονται πολύ βαθιά μέσα στο πάρκο.

Τις συναρπαστικές δυνατότητες του Ultimate Parks TITAN, τέλος, συμπληρώνει το ρυμουλκούμενο τρέιλερ Black Series Camper, που  παρέχει πρόσθετη χωρητικότητα φορτίου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...