Τα off road μοντέλα της Nissan κατακτούν τη Σαχάρα (vid)

Τα Patrol, Navara, Titan και Terra έδειξαν τις δυνατότητές τους στην έρημο του Μαρόκου

  • -
  • -

Την πολυχρηστικότητα και την ευκολία προσαρμογής τους σε κάθε έδαφος αποδεικνύουν τα pick up και SUV της Nissan, με τα Patrol, Navara, Titan και Terra να περιηγούνται απτόητα σε περιοχές που εκ πρώτης όψεως... τρομάζουν.

Εκμεταλλευόμενα την 80ετή τεχνογνωσία της Nissan και ανανεωμένα με διακριτικές πινελιές που δεν αλλοιώνουν το παραδοσιακό design τους, τα σκληροτράχηλα ιαπωνικά αυτοκίνητα κατέφθασαν στην έρημο της Σαχάρας, "απομυθοποιώντας" ένα από τα, μέχρι πρότινος, πιο εξαντλητικά κομμάτια του φημισμένου Ράλι Paris -  Dakar.

Ο λόγος για την «πύλη της ερήμου», μία διαδρομή 400 χιλιομέτρων γνωστή για την πληθώρα των μορφολογικών αλλαγών στο έδαφος και τόπος «βασανιστηρίου» ακόμα και για τους αρτιότερα καταρτισμένους οδηγούς.

Αποφασισμένη να επιβεβαιώσει τη φήμη των «ατρόμητων» οχημάτων της και με σημείο αφετηρίας την πόλη του ανατολικού Μαρόκο, Er-Rachidia, η Nissan επιστράτευσε τη δημοφιλή γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και SUV της, προκειμένου να επιβιώσουν μέσα στις διαβόητες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Κομψά, αλλά αλύγιστα, τα Patrol, Navara, Titan και Terra συνθέτουν ένα «τρίπτυχο» δυναμικών οχημάτων, το οποίο φέρεται αποφασισμένο να δαμάσει κάθε ανώμαλη επιφάνεια ανά την υφήλιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...