Το επόμενο… Qashqai και το sedan «αδερφάκι» του στο Σαλόνι της Σαγκάης

Τα δύο πρωτότυπα απολαμβάνουν την ίδια φουτουριστική σχεδιαστική λογική

  • -
  • -

Τα αποκαλυπτήριά του στο κοινό θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της προσεχούς 18η Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης (18-25 Απριλίου) το ολοκαίνουριο πρωτότυπο ηλεκτρικό sedan της Nissan, IMs, ενώ το «παρών» θα δώσει και το σκληροπυρηνικό IMQ crossover, με το οποίο συστηθήκαμε στη Γενεύη.

Το ΙΜs εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία οχημάτων, αυτή των υπερυψωμένων σπορ sedan, με την μπαταρία να βρίσκεται κάτω από το πάτωμα. Το μεταξόνιο είναι διευρυμένο, γεγονός που συμβάλλει σε μία ευρύχωρη καμπίνα, η οποία επιτρέπει μία καινοτόμο διάταξη των καθισμάτων. Σε καθεστώς αυτόνομης οδήγησης, το σπορ sedan διαθέτει πλήρη λειτουργία hands-free, ενώ σε κανονικές συνθήκες, ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι απολαμβάνει υψηλές επιδόσεις.

Σε επίπεδο σχεδίασης, το IMs ακολουθεί την ίδια «εξτρεμιστική» λογική με το IMQ, ενώ διακριτή ομοιότητα συνιστούν οι έντονες γωνίες στα εξωτερικά άκρα. Τόσο το sedan όσο και το crossover ενσαρκώνουν το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της φίρμας για την αυτοκίνηση του μέλλοντος.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΜQ CROSSOVER ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι επισκέπτες της έκθεσης της Σαγκάης θα δουν επίσης από κοντά μια πλήρη γκάμα εμπορικών μοντέλων της Nissan, όπως το Lannia και το Tiida, το supercar GT-R, καθώς  και το δημοφιλές ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF. Τέλος, δεν θα απουσιάζουν και τα SUV της Nissan, Kicks, Murano, Patrol, Qashqai, Terra και X-Trail.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...