Η σπανιότερη Koenigsegg CCXR στον κόσμο “καρφώθηκε” σε κολόνα! (vid)

Πρώτος ιδιοκτήτης της ήταν ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ

  • -
  • -

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο καταδεικνύει μια απαράμιλλης ομορφιάς σπάνια Koenigsegg CCXR να «καρφώνεται» με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε μία κολόνα, σε αυτοκινητόδρομο του Μεξικού.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Carlos Jimenez, ο οδηγός του σουηδικού hypercar μοιάζει να χάνει τον έλεγχο του  αυτοκινήτου και να προσκρούει στην κολόνα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να προκληθούν σημαντικές ζημιές στα «πλευρά» και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο –πρέπει να τονιστεί- πως αποτελεί τη μοναδική Koenigsegg CCXR στον κόσμο σε χρώμα τιρκουάζ.



ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΑΚΡΑΙΑ" ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ KOENIGSEGG JESKO

Παρ’ όλα αυτά, δεδομένης της ταχύτητας που είχε αναπτυχθεί, οι προκληθείσες ζημιές ενδεχομένως να είχαν αποδειχθεί μοιραίες τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για τον ίδιο τον οδηγό, εάν το πρώτο δεν ήταν κατασκευασμένο από ανθρακόνημα υψηλής αντοχής.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος που καθόταν πίσω από τιμόνι δεν ήταν ο κάτοχος του hypercar, αλλά ο πατέρας του, ενώ σύντομα αυτό θα μεταφερθεί στα κεντρικά της μάρκας προκειμένου να επισκευαστεί.

Σημειωτέον ότι ο πρώτος ιδιοκτήτης του «άτυχου» αυτοκινήτου, ήταν ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...