BMW X3 στην υπηρεσία γερμανικών αυτοκινητοδρόμων

Περιπολικό – SUV

  • -
  • -

Το τμήμα της αστυνομίας, που είναι υπεύθυνο για την διαφύλαξη της ασφάλειας των βαυαρικών αυτοκινητοδρόμων, περιμένει το νέο του συνεργάτη. Ύστερα από μελέτες της υπηρεσίας οδικής ασφάλειας, η BMW δημιούργησε ένα πρωτότυπο περιπολικό, βασισμένο πάνω στην X3, του οποίου τα καθήκοντα θα είναι η εξυπηρέτηση της οδικής ασφάλειας των αυτοκινητοδρόμων. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει εξελιχθεί και δοκιμάζεται, από τεχνικούς της BMW και στελέχη της γερμανικής αστυνομίας.

Οι υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσονται στους αυτοκινητοδρόμους της Βαυαρίας, είχαν ως αποτέλεσμα ατυχήματα, όπου εμπλέκονταν αυτοκίνητα της αστυνομίας, τα οποία ήταν σταματημένα, για την αντιμετώπιση άλλον ατυχημάτων ή προβλημάτων. Οι οδηγοί δεν μπορούσαν να διακρίνουν έγκαιρα το ακινητοποιημένο όχημα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνά παρενέργειες.

Κύριο μέλημα στην δημιουργία του νέου αστυνομικού οχήματος ήταν η οπτική του αναγνώριση από μεγάλη απόσταση. Μια σειρά από φάρους και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας  LED εξοπλίζουν την συγκεκριμένη X3. Η εξασφάλιση ευδιάκριτων συστημάτων ειδοποίησης με ανοιχτή και κλειστή την πόρτα του χώρου αποσκευών, ήταν ένα από τα κύρια σημεία προσοχής. Η BMW X3 xDrive30d επιλέχθηκε χάρη στις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει με την οδική συμπεριφορά της και την επιπλέον πρόσφυση που παρέχει η εξελιγμένη τετρακίνηση.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...