Οι ΒΜW Μ στα χέρια αστροναυτών

Από το διάστημα στο Μόναχο

  • -
  • -

Ο βέλγος αστροναύτης της ESA ( Europe Space Agency) και επικεφαλής του ISS ( International Space Station) Frank De Winne, μαζί με δύο συνάδελφους του το ρώσο Roman Romanenko και τον καναδό Robert Thirsk επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της BMW στο Μόναχο.

Αφού ενημερωθήκαν για τα σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης καύσιμου, τις νέες τεχνολογίες και τα καινοτόμα στοιχεία των μοντέρνων BMW, ήρθε ή ώρα για πραγματική δράση. Ύστερα από μια σύντομη ενημέρωση πάνω στην σωστή οδήγηση στην πίστα, ακολούθησε η οδηγική εμπειρία με μοντέλα του τμήματος BMW M GmbH. Οι ειδικοί προσκαλεσμένοι έκαναν πράξη τη θεωρία που είχαν ακούσει, σε μια ευρεία γκάμα μοντέλων από M3 έως την M6, καθώς και με τις πληθωρικές X5 και X6 M. Στο τέλος της προπόνησης εντυπωσιασμένοι με τις δυνατότητες των αυτοκινήτων, παρομοίασαν ην αμεσότητα των μοντέλων M, με την απόκριση ενός διαστημικού αεροσκάφους στους χειρισμούς ακριβείας.

Η υπηρεσία εκπαίδευσης οδηγών της BMW λειτουργεί από το 1977 αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα αυτό. Στα προγράμματα που τρέχουν ο κάθε οδηγός μπορεί να εξοικειωθεί καλύτερα με το αυτοκίνητο του, να μάθει να χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες του και να είναι πιο προετοιμασμένος για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και επικινδυνότητες τις καθημερινής οδήγησης. Περισσότερες πληροφορίες για προγράμματα εκπαίδευσης της BMW μπορείτε να βρείτε εδώ: www.bmw.com/drivertraining.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...