SEAT, JAC και Volkswagen Group China προωθούν το e-mobility στην Κίνα

Η δημιουργία του JAC Volkswagen R&D Center θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2018 και θα εστιάσει στη συνδεσιμότητα, την αυτόνομη οδήγηση και σε άλλες μελλοντικές στρατηγικές κατευθύνσεις

  • -
  • -

Μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την προώθηση της ηλεκτρικής κινητικότητας στην Κίνα υπεγράφη μεταξύ των Volkswagen Group China, Anhui Jianghuai Automobile Group Corp., Ltd (JAC) και SEAT, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Palace of Moncloa στη Μαδρίτη, την επίσημη κατοικία του Ισπανού Πρωθυπουργού, Pedro Sanchez.

Στο νέο κεφάλαιο που ξετυλίγεται, όλα τα μέρη θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις δυνατότητες των προϊόντων για την ανάπτυξη μίας πλατφόρμας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας από την JAC Volkswagen. Η τελευταία, μάλιστα, θα συνεργαστεί με τη SEAT, αποβλέποντας στην είσοδό της στην τοπική αγορά από το 2021 και στη δημιουργία από κοινού ηλεκτρικών προϊόντων SEAT.

Η δημιουργία του JAC Volkswagen R&D Center θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2018 και θα επικεντρωθεί σε βασικούς τομείς όπως η συνδεσιμότητα, η αυτόνομη οδήγηση και άλλες μελλοντικές στρατηγικές κατευθύνσεις.

Τέλος, η τριμελής συμφωνία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG, Dr. Herbert Diess, του προέδρου της JAC, An Jin, και του ομολόγου του στη SEAT, Luca de Meo, ενώ, εκτός από τον Pedro Sanchez, το «παρών» στην τελετή έδωσε και ο Πρόεδρος της Κίνας, Xi Jingping.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...