Πλοήγηση με δεδομένα διαχείρισης κυκλοφορίας

  • -
  • -

Την ανάπτυξη και κυκλοφορία στην αγορά του καινοτομικού MLS Destinator liveTRAFFIC, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική ΑΕ.  Με το νέο MLS Destinator Live Traffic, η συσκευή πλοήγησης αναβαθμίζεται σε ένα έξυπνο και πολύτιμο μέσο ενημέρωσης, αφού για πρώτη φορά ειδοποιεί τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί στον προορισμό του από εναλλακτικές διαδρομές. Παράλληλα, προσφέρει μια πληθώρα προηγμένων live υπηρεσιών μέσω της δυναμικής live πλατφόρμας, που ανέπτυξε η MLS με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του οδηγού, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και την ενίσχυση της ασφαλούς και «πράσινης» οδήγησης.

Ειδικότερα, η live υπηρεσία για την κίνηση (TRAFFIC) προσφέρει ζωντανή ενημέρωση για την κίνηση στους σημαντικότερους οδικούς άξονες στην Αττική, λαμβάνοντας δεδομένα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας. Οι πληροφορίες αυτές λαμβάνονται στη συσκευή μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, καθώς το MLS Destinator liveTRAFFIC δέχεται κάρτα SIM. Αν για οποιοδήποτε λόγο έχει παρουσιαστεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στη διαδρομή που έχετε επιλέξει, η συσκευή αφού σας ειδοποιήσει, σας προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή του.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το σύνολο της πλατφόρμας υπηρεσιών MLS Live, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει δυναμική και έξυπνη ενημέρωση, λαμβάνοντας υπόψη της κάθε φορά τη θέση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός. Έτσι, προσφέρεται δυνατότητα ενημέρωσης, ανά πάσα στιγμή, για τις τιμές της βενζίνης στην περιοχή και πλοήγησης στο φθηνότερο κοντινό πρατήριο καυσίμων. Αντίστοιχα, λαμβάνοντας υπόψη την ώρα, τη μέρα και τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός, τον πλοηγεί στο κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο καθώς και στο πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο ή κλινική. Επιπλέον, δίνει πρόβλεψη καιρού 6 ημερών στην περιοχή την οποία βρίσκεται ο οδηγός ή σε εκείνη που επιθυμεί να πάει.Ακόμη, με την προηγμένη τεχνολογία σύνθεσης φωνής MLS News Reader, που ανέπτυξε η MLS, ο πλοηγός διαβάζει στο χρήστη όλες τις πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές και lifestyle ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, από συγκεκριμένα sites με τα οποία υπάρχει συνεργασία.

Η τιμή διάθεσης του MLS Destinator liveTRAFFIC αγγίζει τα 299 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται 6μηνη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας κίνησης αλλά και όλων των άλλων live υπηρεσιών. Μετά τους έξι μήνες o οδηγός μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών έναντι 6,99 ευρώ το μήνα. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλες τις παραδοσιακές υπηρεσίες GPS πλοήγησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...