CarNext: Ποιοτικά μεταχειρισμένα από την LeasePlan

Εγκαινιάστηκε στη Γλυφάδα το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων

  • -
  • -

Η LeasePlan Hellas, με ηγετική θέση στον τομέα του leasing, δραστηριοποιείται πλέον και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα CarNext στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 58.

Μέσω του CarNext by LeasePlan οι επισκέπτες απολαμβάνουν ευελιξία στην αγορά μεταχειρισμένου οχήματος, έχοντας πρόσβαση σε μια πλήρη γκάμα πρώην μισθωμένων αυτοκινήτων, μικρής παλαιότητας. Η LeasePlan ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης τους, εξασφαλίζει πως έχουν συντηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και είναι σε άριστη κατάσταση. Όλα τα οχήματα που διατίθενται στο κατάστημα CarNext πληρούν τα απαραίτητα περιβαλλοντικά πρότυπα και τα συνοδεύει πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας.

Κάθε εβδομάδα γίνονται νέες παραλαβές στο κατάστημα CarNext, ενώ είναι σημαντικό ότι ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός οχήματος στον εκθεσιακό χώρο δεν θα υπερβαίνει τις 20 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται απόλυτα τόσο η ποικιλία των οχημάτων όσο και τα υψηλά στάνταρ για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους.

Το νέο κατάστημα αποτελεί την πρώτη επαφή του ελληνικού κοινού με την καινοτόμα, πανευρωπαϊκή πλατφόρμα της LeasePlan, CarNext.com. Μέσα από την πλατφόρμα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει ακόμη περισσότερα προνόμια στην αγορά ενός υψηλής ποιότητας, μεταχειρισμένου οχήματος.

«Στόχος του ομίλου είναι η δημιουργία 50 CarNext καταστημάτων πανευρωπαϊκά τα επόμενα έτη, η ενεργή παρουσία της εταιρείας στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων καθώς και η προσφορά ευέλικτων υπηρεσιών. Στο νέο μας κατάστημα CarNext, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αποκτήσουν ένα υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένο όχημα, με την εγγύηση ποιότητας που εδώ και 15 χρόνια συνοδεύει το όνομα της LeasePlan», δήλωσε ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...