Νέα Έκθεση Kia στο Μαρούσι

Μια νέα κάθετη μονάδα με πωλήσεις και service για τα όλα τα μοντέλα της Kia άνοιξε στα βόρεια προάστια

  • -
  • -

Επί της Λ. Κηφισίας στον αριθμό 352 στο Χαλάνδρι, απέναντι από το νοσοκομείο «Υγεία» άνοιξε ένα νέο συγκρότημα η Kia. Υπό τη σκέπη του ομίλου Θ. Βασιλάκη πλέον η AUTODEAL εντάσσει στο δίκτυό επισήμων εμπόρων της τη Βελμάρ, με την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτων να σηματοδοτεί και τη νέα μεγάλη συνεργασία.

Το νέο συγκρότημα KIA - ΒΕΛΜΑΡ στο Χαλάνδρι είναι ένας χώρος 450 τ.μ. πλήρως ανακαινισμένος που δημιουργήθηκε με βάση τα νέα πρότυπα της Kia Motors και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας. Το  ολοκαίνουργιο cross over Stonic, τα νέα supemini Rio και το αυτοκίνητο πόλης Picanto αλλά και το cee’d, το ξεχωριστό Soul με το μοναδικό design και το μεγάλο SUV, Sportage.

Για όλα τα μοντέλα προσφέρονται υπηρεσίες after sales, με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Η KIA ΒΕΛΜΑΡ (ΑUTOTECHNICA HELLAS ATEE) δραστηριοποιείται στα παρακάτω σημεία διαθέτοντας Έκθεση αυτοκινήτων, Συνεργείο, Ανταλλακτικά και Φανοποιείο:

1.            Έκθεση : Λ. Κηφισίας 352, Μαρούσι, Τ.: 210 6198998

2.            Συνεργείο - Φανοποιείο – Ανταλλακτικά : Διονύσου 193, Μαρούσι, Τ. :  210 6155800 (Παράλληλος Λ. Κηφισίας, Διασταύρωση Παραδείσου Αμαρουσίου στο ρεύμα καθόδου)

3.            Διεύθυνση : Λ. Μαραθώνος 175, , Γέρακας  Τ. :  210 6607000 (έξοδος 15 Αττικής Οδού)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...