Η Kia στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 (Video)

Πρεμιέρα του νέου Kia Stonic στην ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου

  • -
  • -

Πρεμιέρα εμπρός στο ελληνικό κοινό της Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017» κάνει το νέο μικρό B-SUV, Kia Stonic. Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της Kia βρίσκονται δύο διαφορετικές εκδόσεις του Stonic, μία σε γκρι με πορτοκαλί οροφή και μία σε λευκό χρώμα, με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,4 λίτρων 100 PS.

Με μήκος 4.160 mm το Kia Stonic εντάσσεται στην μικρή κατηγορία των SUV, έχοντας ως πλεονεκτήματά του την ευελιξία, την τεχνολογία και μια γκάμα μικρών αποδοτικών κινητήρων, βενζίνης, ατμοσφαιρικούς και τούρμπο, αλλά και diesel. Επιπλέον, ελκυστική είναι και η τιμή του, με τη βάση να είναι τα 13.990 ευρώ.

Παράλληλα, η Kia παρουσιάζει όλη τη γκάμα της που περιλαμβάνει μοντέλα από όλες τις κατηγορίες. Στη βάση τοποθετείται το νέο Kia Picanto με κινητήρες 1,0 και 1,2 λίτρων σε δυο εκδόσεις με την GT-Line να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη σπορ αισθητική του. Πιο πάνω βρίσκεται το supermini Kia Rio, ενώ στα μικρομεσαία βρίσκουμε την ενδιαφέρουσα έκδοση του Cee’d 1.6 diesel GT-Line Navi.

Το προχωρημένο σχεδιαστικά Kia Soul στην κορυφαία έκδοση 1.6 d Premium συμπληρώνει την πλούσια γκάμα της κορεατικής φίρμας, με το μεγάλο Kia Sportage 1.7d DCT GT-Line να την ολοκληρώνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...