Δείχνει την αξία του το Hyundai i30

Το βραβείο Automotive Brand Contest 2017 κατέκτησε το μικρομεσαίο μοντέλο της Hyundai

  • -
  • -

Την πρώτη θέση του Automotive Brand κατέκτησε η Hyundai Motor. Πιο συγκεκριμένα πήρε τρία βραβεία και μεταξύ αυτών της «καλύτερης μάρκας της χρονιάς». Επιπλέον, το νέο i30 κέρδισε το βραβείο εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού, καταδεικνύοντας και την πρόοδο που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια η κορεατική φίρμα.

«Μέχρι το 2021 στοχεύουμε να είμαστε η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Τα βραβεία του Automotive Brand Contest αποδεικνύουν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Το νέο Hyundai i30 διαθέτει όχι μόνο καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και εξελιγμένο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας καθώς ενώ ταυτόχρονα και οικονομικά προσιτό για μια σημαντική ομάδα πελατών», δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, COO της Hyundai Motor Europe.

Ο διαγωνισμός Automotive Brand Contest που πραγματοποιείται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, αναδεικνύει τον εξαιρετικό προϊοντικό σχεδιασμό. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 6 Πανεπιστημιακούς εκπροσώπους και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αξιολογεί τις συμμετοχές σε 14 διαφορετικές κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη ΔΟΚΙΜΗ του Hyundai i30 1.6 CRDI 110 PS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...