H MG και η SMEG γιορτάζουν την κληρονομιά του Abingdon

Νέα συλλεκτική έκδοση της MG από τη SMEG

  • -
  • -

Η Smeg ήταν ανέκαθεν παθιασμένη με την κληρονομιά της. Έτσι, όταν ανακάλυψε ότι η νέα της έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο χτίστηκε εκεί που βρισκόταν αρχικά η έδρα της εταιρείας παραγωγής σπορ αυτοκινήτων, φάνηκε σωστό να γιορτάσει με μια περιορισμένη έκδοση ψυγείου εμπνευσμένο από την MG.

 

Προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο MG Car Club’s MGLive! στο Silverstone τον Ιούνιο, η συλλογή των 39 ψυγείων είναι ένας σημαντικός αριθμός, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει τον αριθμό του MG Κ3. Αυτό το πανέμορφο όχημα, το οποίο κέρδισε το διάσημο αγώνα δρόμου Mille Miglia στην Ιταλία, νίκησε όλες τις μάρκες στην κατηγορία του και ήταν το πρώτο μη-ιταλικό αυτοκίνητο που βραβεύτηκε πίσω στο 1933. Το ίδιο αυτοκίνητο επισκέφθηκε την έδρα μας το 2015, πριν επιστρέψει στο νέο του σπίτι στην Αυστραλία. Ήταν μια υπέροχη στιγμή όπου το παρελθόν και το παρόν ενώθηκε για να γιορτάσει μια μελλοντική συνεργασία.

 

Το νέο FAB28RDMGG βάφτηκε με το «σήμα κατατεθέν» British Racing Green των αγωνιστικών αυτοκινήτων MG, το οποίο διαθέτει και το εμβληματικό οκτάγωνο σήμα και την πλάκα MG που υποδηλώνει τον αριθμό περιορισμένη έκδοσή του.

Ο Mike Giddings, διευθύνων σύμβουλος της Smeg στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Τα ψυγεία αποτελούν μια αφιέρωση στο μέρος όπου εξελίχθηκαν τα πρωτότυπα MG, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Βρετανικής ιστορίας του αυτοκινήτου. Η Smeg υπερήφανα δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς εδώ στο Abingdon, αναδεικνύοντας την τοπική ιστορία, κάτι που αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της. Είμαστε εξαιρετικά προνομιούχοι που η υπέροχη νέα έδρα μας βρίσκεται σε μια περιοχή που αποτελεί ήδη το σπίτι της σχεδιαστικής και μηχανικής τελειότητας, και ελπίζουμε να βασιστούμε σ 'αυτή την κληρονομιά, καθώς η Smeg μπαίνει σε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Το όνομα του νέων κεντρικών γραφείων της Smeg, το «Magna Building», χαιρετίζει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της MG, το Magnette.

 

Η σχέση της Smeg με το MG Car Club, που εδρεύει στο Abingdon, υπήρξε ανεκτίμητη στην επίτευξη αυτού του έργου. Το MG Car Club ιδρύθηκε το 1930 και έχει πλούσια παράδοση. Τόσο η Smeg όσο και η Λέσχη είναι αφιερωμένες στην ιστορία και την κληρονομιά των αυτοκινήτων του Abingdon και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να λέμε την ιστορία τους τα χρόνια που έρχονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MG Club Car στο Abingdon, κάντε κλικ εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...