Ήρθαν τα Suzuki Baleno & Vitara 1.4T

Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα, στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

  • -
  • -

Μια από τις εκπλήξεις της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 βρίσκεται στο περίπτερο της Suzuki και δεν είναι άλλη από το ολοκαίνουργιο BALENO. Το ιαπωνικό supermini διακρίνεται για την ευρυχωρία του (πορτμπαγκάζ 355 λίτρα) και την ενδιαφέρουσα γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει έναν 3κύλινδρο 1.000άρη Turbo Boosterjet με 110 ίππους κι έναν 4κύλινδρο DUALJET 1.242 cc με 90 ίππους. Ο συγκεκριμένος κινητήρας χρησιμοποιείται και στην υβριδική έκδοση 1.2 SHVS (Smart Hybrid Vehicle – Suzuki).

 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το VITARA, ειδικά στη νέα τετρακίνητη έκδοση S 1.4 Turbo με τους 140 ίππους. Το Vitara S αποτελεί το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού της γκάμας και ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα που θυμίζει το πρωτότυπο iV-4, την κόκκινη προσθήκη στα φώτα LED και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

 

Το παρών δίνουν φυσικά και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας: το CELERIO που συνδυάζει άριστη οικονομία με ζωντανές επιδόσεις και αξιοζήλευτους χώρους, το SWIFT που κουμπώνει έξυπνα στις σύγχρονες ανάγκες του αγοραστή supermini, το SWIFT SPORT που προσφέρει πλούσια οδηγική απόλαυση σε προσιτή τιμή, το JIMNY που εκτός δρόμου ελάχιστα 4x4 μπορούν να το ακολουθήσουν και το S CROSS, ένα από τα καλύτερα crossover της αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...