Audi και Audi Financial Services Μεγάλοι Χορηγοί

Πολύτιμη βοήθεια για την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε.

  • -
  • -

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάστηκε στο Ειδικό Τύπο η χορηγία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσηςαπό την Kosmocar – Audi και την Audi Financial Services. Ο Πληρεξούσιος Υπουργός Α΄ Επικεφαλής Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας κος Δημήτρης Καραμήτσος – Τζιράς, ευχαρίστησε για την ουσιαστική υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας  και την κάλυψη των οργανωτικών αναγκών όπως οι μετακινήσεις των επίσημων προσκεκλημένων. Ο κ. Τζιράς ανέφερε ότι η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι  θεσμικό καθήκον και ταυτόχρονα μια εθνική προσπάθεια για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας  ενόψει του σχεδίου για την έξοδο στις αγορές. Ο κ. Δημήτρης Καββούρης Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Kosmocar – Audi  ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος προσφοράς  χορηγιών που απηύθυνε (τέλος Μαΐου 2013) το υπουργείο Εξωτερικών. Ο στόλος των αυτοκινήτων της χορηγίας είναι εξ ολοκλήρου καινούργιος και κατασκευάστηκε κατά παραγγελία για το συγκεκριμένο σκοπό, όπως και τα θωρακισμένα Audi A8 που συνήθως απαιτούν πολύ μεγάλο χρόνο παράδοσης. Στον αγώνα δρόμου η εταιρεία κατάφερε να είναι έτοιμη τον Δεκέμβριο ώστε να εκπαιδεύσει τους οδηγούς και όλα να είναι στην εντέλεια για την τελετή ανάληψης της Προεδρίας.  Ο κ. Καββούρης τόνισε ότι η συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια θα βοηθήσει στην ενίσχυση της εικόνας και της αξιοπιστίας της χώρας  έναντι των εταίρων μας.



Η ομάδα της Audi: Από αριστερά, Θανάσης Αγγελής Προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων, Δημήτρης Καββούρης Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, Στήβ Σίρτης Γενικός Διευθυντής.

Πρωτιά για την Audi το 2013

Στην καθιερωμένη ανασκόπηση της χρονιάς, ο κ. Καββούρης ανέλυσε τα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν κι επηρέασαν την αγορά του αυτοκινήτου αναφέροντας την επιτυχία της Audi η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της Ελληνικής αγοράς  και το 2013 – για 3η συνεχόμενη χρονιά - με 1.864 ταξινομήσεις αυτοκινήτων και μερίδιο αγοράς 3,2% παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην Ελληνική αγορά.

Για το 2014 η Audi θα παρουσιάσει νέα μοντέλα όπως το S1 και A3 cabriolet, τα νέα g-Tron και e-Tron, το νέο Α8 καθώς και το νέο ΤΤ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...