Νέο Nissan Qashqai: Αντίστροφη μέτρηση ΤΕΛΟΣ

Σήμερα η επίσημη πρεμιέρα του νέου ιαπωνικού crossover

  • -
  • -

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Νissan Qashqai φτάνει στο τέλος της. Σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου το μεσημέρι, η Nissan θα αποκαλύψει το νέο της crossover που, όπως λέει, είναι το πιο σπουδαίο μοντέλο στη σύγχρονη ιστορία της (θα υπάρξει άμεση ενημέρωση - μείνετε συντονισμένοι). Το τελευταίο "νέο" αφορά την εικόνα του εμπρός μέρους που, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό σε σχεδίαση.
Οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για εμφάνιση που θα εκπλήξει, για νέα στάνταρντς στην αεροδυναμική, για εφαρμογή καινοτομιών και τεχνολογιών που για πρώτη φορά θα προσφέρονται στην κατηγορία. Αυτά προς το παρών είναι η μόνη επίσημη πληροφόρηση που έχουμε. Αυτά που εμείς γνωρίζουμε ανεπίσημα, είναι πως το νέο Qashqai θα ενσωματώνει εμφανισιακά στοιχεία από το νέο X-Trail και πως η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης 1.2 Turbo 115 ίππων και diesel 1.5 και 1.6 με 110 και 130 ίππους αντίστοιχα. Επίσης, δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης για το 7θέσιο Qashqai+2, ρόλο που αναλαμβάνει πλέον το X-Trail.

Φυσικά, το καινούργιο Qashqai θα διαθέτει το σύστημα Nissan Safety Shield που πρωτοείδαμε στο νέο NOTE και προσφέρει στον οδηγό λειτουργίες και συστήματα όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), η προειδοποίηση απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), η ανίχνευση εμποδίων (Moving Object Detection System) και η πανοραμική θέαση (Around View Monitor) με απεικόνιση του αυτοκινήτου από όλες τις γωνίες , κάνοντας τη στάθμευση ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, παιχνιδάκι. Το πακέτο όλων αυτών των προηγμένων τεχνολογιών συμπληρώνει το προσφάτως εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης Nissan Connect, συνδυάζοντας τη δορυφορική πλοήγηση, τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, αλλά και τη συμβατότητα (και με θύρα USB) με iPod/iPhone, σε μια οθόνη αφής.

Μείνετε συντονισμένοι

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...