Νέο Nissan X-Trail 2014

Πρακτικό και με διάθεση για περιπέτεια

  • -
  • -

Τα αποκαλυπτήρια για το νέο X-Trail έγιναν στο σαλόνι της Φρανκφούρτης, το νέο SUV-Crossover της Nissan ενσωματώνει στοιχεία από τα  Qashqai, Juke και Murano αποτελώντας ένα μοντέρνο όχημα ελευθέρου χρόνου, για τον σύγχρονο οικογενειάρχη. To Nissan X-Trail αποτελεί ένα παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο θα διατίθεται σε 190 χώρες ανά τον πλανήτη και αναμένεται να αντικαταστήσει και το Nissan Rogue στη Β. Αμερική. Βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα Common Module Family (CMF) που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας RenaultNissan.

Μοντέρνες γραμμές ανάλογες της εταιρικής ταυτότητας της Nissan και αναλογίες ενός μεσαίoυ SUV χαρακτηρίζουν το νέο X-Trail, το οποίο προτάσσει πλέον πιο Crossover στοιχεία στην εμφάνιση του. Τα χαρακτηριστικά εμπρός φώτα, με τεχνολογία LED ενισχύουν το προφίλ του μοντέλου στο εμπρός μέρος, ενώ πίσω δεσπόζουν τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «boomerang». Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πρακτικότητα και τα ποιοτικά υλικά, με την προαιρετική υιοθέτηση τρίτης σειράς καθισμάτων, δίνοντας στο νέο X-Trail τη δυνατότητα μεταφοράς 7 επιβατών. Η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών ενσωματώνει πολλές λειτουργίες και αποτελεί ιδανικό στοιχείο για το μοντέρνο σαλόνι του νέου X-Trail.

Στην Ευρώπη το νέο X-Trail θα είναι διαθέσιμο σε δικίνητες εκδόσεις εστιασμένες στην πρακτικότητα και την οικονομία, καθώς και τετρακίνητες εκδόσεις με το δοκιμασμένο σύστημα τετρακίνησης ALL MODE 4x4i το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε δικίνητη λειτουργία, αυτόματο τετρακίνηση και κλείδωμα της κίνησης σε σταθερό ποσοστό ανάμεσα στους δύο άξονες.  

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν σταδιακά από το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε ορισμένες αγορές και μέχρι το Ιούλιο του επόμενου έτους το X-Trail θα πωλείται σε όλες τις αγορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...