Nissan Qashqai 2014: Με 1.2 turbo 115 ίππων

Με turbo κινητήρα 1,2 λίτρων στην επόμενη γενιά του δημοφιλούς SUV, η συνταγή της Nissan μοιάζει να γίνεται ακόμα καλύτερη

  • -
  • -

Δεν είναι εύκολο αυτό που έχει πετύχει η Nissan με το Qashqai. Μέσα σε λίγα χρόνια, το μοντέλο έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στη λίστα με τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της αγοράς στην κατηγορία των SUV (στις παρυφές της niche των urban SUV). Η επόμενη γενιά του μοντέλου αναμένεται μέσα στο 2014 να κάνει την εμφάνισή της στις διεθνείς αγορές και πέραν της ανανέωσης στην εμφάνιση που προφανώς θα είναι τυπικά πιστό στο family look της Nissan, έτσι όπως αποδίδεται στο νέο X-Trail, μεγάλο είναι το νέο που αφορά στο βασικό κινητήρα.

Με χωρητικότητα 1,2 λίτρων και απόδοση 115 ίππους, ο υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος DIG-S, με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού θα αποτελεί έναν ακόμα πολύ καλό λόγο για να προσέξει το αγοραστικό κοινό την πρόταση της Nissan στην κατηγορία. Μέχρι νεοτέρας, ο DIG-S θα είναι ο βασικός κινητήρας στη γκάμα του νέου Qashqai, στην οποία θα περιλαμβάνονται και οι δύο diesel στα 1,5 και 1,6 λίτρα με 110 και 130 ίππους αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...