Οι σταρ της F1 έρχονται Ελλάδα- Αυτό το ΣΚ θα τρέξουν στη Μύκονο!

Οι οδηγοί έχουν φτιάξει την ομάδα Nazionale Piloti. Κατά καιρούς παίζουν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Φέτος το καλοκαίρι, δεν θα πατήσουν το χορτάρι, αλλά θα κάνουν kart στο διασημότερο ελληνικό νησί.

  • -
  • -

Κάποια από τα αστέρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκονται ήδη στη Μύκονο, όπου το Σάββατο 6 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εκδηλώσεων με την οδική ασφάλεια στο επίκεντρο. Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία. Η Nazionale Piloti συμπληρώνει 40 χρόνια δράσης και σε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες έχει δώσει 239 ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τα έσοδα που έχουν ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, να αξιοποιούνται σε φιλανθρωπικές δράσεις.

piloti

Όμως δεν είναι μόνο το θέαμα με τη στρογγυλή θεά – η ομάδα των πιλότων περνά με κάθε τρόπο μηνύματα για την οδική ασφάλεια, επιδιώκοντας μέσω της δημοφιλίας των μελών της, να ευαισθητοποιήσει όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινό. Το ίδιο θα συμβεί τώρα στη Μύκονο.

Οι οδηγοί θα λάβουν μέρος σε έναν «φιλικό» αγώνα karting και θα πρωταγωνιστήσουν σε σειρά από δράσεις που θα γίνουν εκεί, προωθώντας πάντα μηνύματα που μπορεί να σώσουν ζωές.

Στη χώρα μας θα δώσουν το παρών οι:

  • Pierre Gasly που αγωνίζεται στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 με τη Scuderia AlphaTauri
  • Antonio Giovinazzi, δοκιμαστής της Ferrari και οδηγός της Dragon/Penske Autosport στη Formula E
  • Giancarlo Fisichella των 231 συμμετοχών και 3 νικών στην F1, που είναι πλέον επιτυχημένος οδηγός Αγώνων Αντοχής
  • Tonio Liuzzi, πρώην οδηγός της F1 και νυν αγωνοδίκης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου αθλητισμού
  • Max Biaggi με σπουδαία καριέρα στους 2 τροχούς και δύο παγκόσμιους τίτλους στα Superbikes
  • Luca Filippi, πρώην οδηγός Indycar, Formula E, GP2, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις/αφίξεις.


Ένας από αυτούς θα κάνει και τον DJ

Όλα αυτά, πάντα υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Nazionale Piloti, Mario di Natale, καθώς και του Προέδρου της All Star Team for the Children, Mauro Serra.

Πίσω από τη διοργάνωση των παραπάνω βρίσκεται ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Μαστοράκης. Αρωγοί στην προσπάθειά του είναι η Κα. Λούλα Λόη Αλαφογιάννη του EAWC καθώς και η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα οδικής ασφάλειας.

piloti

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει εφαλτήριο μίας σημαντικής προσπάθειας που ακούει στο όνομα safedrive.org και στοχεύει να σώσει ανθρώπινες ζωές. Στο event θα παρευρεθούν επσης ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κος Κωνσταντίνος Κούκας, με τον αντιδήμαρχο Κο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Κο. Γιώργο Λεονταρίτη, ενώ οι δράσεις θα έχουν την αμέριστη συνδρομή των τοπικών αρχών.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στην F1! Ο Alonso πάει στην Aston Martin!

Το Chora Mykonos Barefoot Luxury Living Experience θα αποτελέσει τον χώρο συνάντησης και διαπιστεύσεων, προτού η δράση μεταφερθεί στην πίστα Kartland. Θα ακολουθήσει δείπνο στο SantAnna, προτού ο Giancarlo Fisichella ξεδιπλώσει το ταλέντο του και σε έναν άλλο ρόλο, ως Guest DJ Set.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...