(Ξανα)σταματάει ο Schumacher;

... αυτή την αίσθηση έχει ο Eddie Jordan

  • -
  • -

Ο Eddie Jordan δεν είναι πλέον αφεντικό κάποιας ομάδας, αλλά έχει αναλάβει χρέη σχολιαστή για την μετάδοση του BBC. Η εμπειρία του όμως του επιτρέπει να παρατηρεί ορισμένες κινήσεις και να κάνει τις εκτιμήσεις του.

 

Μιλώντας στην μετάδοση του BBC τόνισε για άλλη μια φορά ότι ίσως ο Schumacher έχει αλλάξει σκεπτικό για την παραμονή του στην F1. «Έχω την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει στην βάση του θέματος. Πιστεύω πως είναι απογοητευμένος και ίσως σκέφτεται να τα παρατήσει», είπε. Τόσο όμως ο Brawn όσο και η εκπρόσωπος του Schumacher διέψευσαν κάτι τέτοιο.

 

«Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις που με κάνουν να αισθάνομαι ότι ξανασκέφτεται το τριετές συμβόλαιό του. Υπάρχει πέρα του συνηθισμένου κίνηση στο motorhome της Mercedes, συμπεριλαμβανομένων και manager οδηγών από άλλες ομάδες. Ακούω φήμες ότι η εμπλοκή και του Ross Brawn με την ομάδα δεν είναι δεδομένη, κάτι που θα είναι μεγάλο θέμα για την ομάδα. Υπάρχουν φήμες ότι σαν αποτέλεσμα των φτωχών αποτελεσμάτων του μονοθεσίου φέτος, οι προσδοκίες για του χρόνου δεν είναι τόσο υψηλές όσο ήταν στην αρχή. Και το συμβάν με τον Barrichello έπαιξε τον ρόλο του, γιατί κατάλαβε ότι τα στάνταρ πλέον των οδηγών έχουν αλλάξει πολύ, κάτι που εξέπληξε τον Michael. Πιστεύω ότι ο Michael έχει φτάσει σε ένα συμπέρασμα ότι παρόλο που η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και φέτος, δεν θα μπορέσει να το περάσει σε ένα μονοθέσιο νικητή», είπε ο Jordan.

 

Πρέπει να συμπληρώσουμε ότι ο Schumacher είχε δώσει μια συνέντευξη στο BBC στο Βελγικό GP λέγοντας : «Στο κάτω κάτω υπάρχει και η φυσική. Πώς μπορεί κάποιος 41χρονος να είναι τόσο καλός σε κορυφαίο επίπεδο σαν έναν 23χρονο ή 24χρονο; Έχω όμως εμπειρία και υψηλό επίπεδο ταχύτητας. Εάν είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα σαν τις μέρες μου με την Ferrari δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το μάθουμε ποτέ. Γιατί όταν δούλευα με την Ferrari ήμασταν μαζί για 10 χρόνια για να πετύχουμε αυτό το επίπεδο. Τώρα είμαι σε μια νέα ομάδα για μόλις ένα χρόνο».

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...