Κρίσιμη εβδομάδα για την Ferrari

  • -
  • -

Κρίσιμη και δύσκολη είναι η εβδομάδα αυτή για την ομάδα της Ferrari. Σήμερα εκδικάζεται στην ολομέλεια του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (WMSC) η υπόθεση για τις εντολές της ομάδας στο Γερμανικό Grand Prix. Στο Συμβούλιο θα δώσει το παρόν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, ο Stefano Domenicali, και οι δικηγόροι της Ferrari. Οι δυο οδηγοί θα είναι διαθέσιμοι μέσω τηλεδιάσκεψης εφόσον τους ζητηθούν λεπτομέρειες.

 

Πέρα από αυτό όμως το Σαββατοκύριακο που έρχεται και ο αγώνας στην Monza θα είναι και κομβικό σημείο για το εάν θα συνεχίσουν να προσπαθούν για κάτι καλό φέτος ή για το εάν θα ρίξουν το βάρος όλο στο μονοθέσιο του 2011. Μιλώντας στην Corrierre dello Sport o Domenicali σχολίαςε : «Εάν στην Monza θα πάμε άσχημα και η Red Bull θα συνεχίσει να αυξάνει την διαφορά, τότε την Δευτέρα θα ρίξουμε όλο το προσωπικό μας στο πρότζεκτ για το μονοθέσιο της ερχόμενης περιόδου».

 

Στην ίδια συνέντευξη είχε να πει και για τον Alonso : «Ο Alonso μου θυμίζει πολύ τον Schumacher. Από την στιγμή που είμαι στην Ferrari δεν έχω δει οδηγό ο οποίος έχει τόσο ισχυρή παρουσία στο Maranello, και ακολουθεί όλες τις δραστηριότητές μας με την ίδια πεποίθηση».

 

Πρέπει να τονίσουμε ότι στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης δεν θα παραβρίσκεται ο πρόεδρος της FIA και πρώην αφεντικό στην αγωνιστική ομάδα της Ferrari, Jean Todt.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...