Τι (δεν) άλλαξε στο video game της Formula 1 μέσα σε 9 χρόνια (video)

Τα σχόλια των υποψήφιων αγοραστών είναι αιχμηρά αλλά και... ξεκαρδιστικά

  • -
  • -

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία που έχει κατακλύσει όσους είναι οπαδοί της Formula 1 και ταυτόχρονα λάτρεις του ομώνυμου video game, ενόψει του προσεχούς (28 Ιουνίου) λανσαρίσματος της έκδοσης “F1 2019”.

Σύμφωνα με την πλειονότητα των ιστοσελίδων που εξειδικεύονται στην αξιολόγηση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, το επερχόμενο F1 game αποτελεί μια must-buy επιλογή. Ο τελευταίος χαρακτηρισμός τεκμαίρεται από την ένεση ποιότητας με επίκεντρο το gameplay, καθώς και τη διεύρυνση της γκάμας των παρεχόμενων features.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα η ενσωμάτωση των μονοθεσίων της Formula 2, η δυνατότητα «συμμετοχής» στην pre-season του πρωταθλήματος καθώς και ένα μοναδικό game mode, με τίτλο “Legends Edition” όπου θα συναντώνται δύο εκ των «τότεμ» της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ayrton Senna και Alain Prost. Ο αείμνηστος Βραζιλιάνος τοποθετείται πίσω από το τιμόνι της McLaren MP4/5B, ενώ o Γάλλος στο πιλοτήριο μιας Ferrari F1-90.

Όσον αφορά τα γραφικά, οι κριτικές κάνουν λόγο για ποιοτική «εκτόξευση». Παρ’ όλα αυτά, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της Formula 1, όπου και συγκρίνεται η επερχόμενη έκδοση του παιχνιδιού με αυτή του 2010, ο χαρακτηρισμός «εκτόξευση» κρίνεται λίγο υπερβολικός.Ομολογουμένως, τα χρώματα έχουν υποβληθεί σε σημαντικές βελτιώσεις. Τα graphics της “F1 2019”, όμως, ναι μεν κρίνονται ικανοποιητικά δεν παρατηρούνται, ωστόσο, ποιοτικά άλματα, συγκριτικά με αυτό του 2010 - δεδομένου ότι έχουν μεσολαβήσει και 9 χρόνια.

Τη συγκεκριμένη άποψη ενστερνίζεται και η συντριπτική πλειονότητα των φίλων του δημοφιλούς παιχνιδιού, οι οποίοι εξέφρασαν τις «αιχμηρές» μεν, ξεκαρδιστικές δε απόψεις τους:

«Με πείσατε. Ήρθε η ώρα να αγοράσω την F1 2010», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Youtube, με έναν άλλον να γνωστοποιεί πως μετάνιωσε που προπαρήγγειλε το επερχόμενο παιχνίδι: «Ακύρωσα την προπαραγγελία του F1 2019 και παρήγγειλα αυτό του 2010»

Δείτε παρακάτω τα σχόλια των δύο χρηστών:






Για να διαβάσετε όλα τα σχόλια πατήστε εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...