Ο Hamilton έστειλε μονοθέσιο σε 5χρονο fan του που πάσχει από καρκίνο

Ο μικρός Harry εξοπλίστηκε με δύναμη ώστε να βγει νικητής από την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του

  • -
  • -

Επιπλέον δύναμη ώστε να βγει νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του έδωσε ο Lewis Hamilton στον μικρό Harry, έναν 5χρονο θαυμαστή του, ο οποίος πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου σε τελικό στάδιο.

Ο Hamilton, συγκινημένος από το αστείρευτο πείσμα του μικρού μαχητή καθώς και από ένα μήνυμα στήριξης που έλαβε από τον Harry πριν το Grand Prix της Ισπανίας, αποφάσισε να του παραχωρήσει ένα ξεχωριστό δώρο.

 

Σε συνεργασία, λοιπόν, με τη Mercedes έστειλε ένα μονοθέσιο της γερμανικής μάρκας στο σπίτι του μικρού, ο οποίος το «καλωσόρισε» πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Επιπροσθέτως, τη χαρά του 5χρονου fan του Hamilton, ενίσχυσε η παραλαβή του κυπέλλου του αγώνα από την πίστα της Βαρκελώνης, όπως και των γαντιών του Lewis, τα οποία επίσης εστάλησαν στο σπίτι του.

«(σ.σ. Αυτή η κίνηση) έφερε χαμόγελα στη ζωή του, σε μια περίοδο που, για να είμαι ειλικρινής, η χαρά απουσιάζει. Είναι τόσο ξεχωριστό να βλέπω τον Harry να διασκεδάζει», δήλωσε η μητέρα του μικρού, Charlotte Shaw.

Τέλος, ο Harry αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για τη Mercedes-AMG η οποία, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter, ήδη μαζεύει χρήματα για περαιτέρω έρευνα πάνω στη συχνότερη μορφή καρκίνου των οστών για άτομα παιδικής ηλικίας, Σάρκωμα του Ewing, όπως και για άλλες μορφές παιδικού καρκίνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...