Παραθυράκι για δοκιμές εκμεταλλεύτηκε ο Schumacher

  • -
  • -

Η επιστροφή του Schumacher στην F1 μόνο με ροδοπέταλα δεν στέφθηκε. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τα έχει βρει σκούρα και προς το παρόν έχει χάσει την μάχη κατά κράτος απο τον ομόσταυλό του Nico Rosberg.

 

Η Mercedes GP έχει σχεδιάσει να φέρει πολλές αλλαγές για τον αγώνα της Ισπανίας που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στην Βαρκελώνη. Νέο αεροδυναμικό πακέτο, μακρύτερο μεταξόνιο για να γίνει μετατόπιση του βάρους προς τα πίσω και επαναφορά του παλιού σασί στην διάθεση του Γερμανού είναι στο πρόγραμμα. Το σασί που χρησιμοποίησε στους 3 τελευταίους αγώνες ήταν προβληματικό γιατί είχε σπάσει στον πρώτο αγώνα στο Μπαχρέιν και η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να το επιδιορθώσει. Φαίνεται όμως ότι δεν αισθάνεται σίγουρος ο Γερμανός.

 

Με το πρόσχημα του γυρίσματος κάποιας τηλεοπτικής διαφήμισης η Mercedes GP έφερε τον Γερμανό στην πίστα του Rockingham στην Μ. Βρετανία και του έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσει με το βελτιωμένο μονοθέσιο 100 χιλιόμετρα. Δεν υπάρχει καμία ποινή ούτε για την ομάδα, ούτε για τον οδηγό από την στιγμή που κάτι τέτοιο είναι επιτρεπτό. Καλή ευκαιρία για τον Γερμανό να αξιολογήσει τις βελτιώσεις της Mercedes GP αλλά και να δει εάν το σασί του είναι εντάξει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...