F1: Θα περάσουν πολλά χρόνια για να γυρίσει η McLaren στις επιτυχίες

  • -
  • -

Καθόλου μα καθόλου ρόδινα δεν είναι τα πράγματα στην McLaren. Η συνεχής πίεση είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Eric Boullier και ο διευθύνων σύμβουλος Zak Brown άλλαξε κάποια πράγματα στην ηγεσία της ομάδας.

 

Μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου ο Brown παραδέχθηκε ότι θα τους πάρει ίσως και μια δεκαετία για να μπορέσει η McLaren να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Ερωτηθείς για το εάν θα πρέπει να περιμένει όπως η Mercedes και η Red Bull για να ερθουν οι επιτυχίες ο Brown ειπε : «Ναι ρεαλιστικά. Θα μας πάρει χρόνο να το φτιάξουμε. Πιστεύω ότι απέχουμε κάποια χρόνια. Δεν ξέρω εάν είναι 2 ή 10, ή κάτι στι ενδιάμεσο. Πιθανώς κάτι στο ενδιάμεσο, αλλά δεν θέλω να μπω σε προβλέψεις. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με τους εαυτούς μας, με τους οπαδούς μας, με σας, και να πούμε ότι είναι ένα ταξίδι. Πιστεύω ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε».

 

«Πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό τερματισμό στον τελευταίο αγώνα σχετικά με το που ξεκινήσαμε, αλλά δεν είμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν άλλαξαν πολλά από τον τελευταίο αγώνα, έτσι πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες στο Silverstone, γιατί πέρασαν 5-6 μέρες από αυτά που έγιναν. Υπάρχει μια μεγάλη μάχη για τις θέσεις 4-7. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και δεν θελω να κάνω προβλέψεις. Αυτό μας έφερε προβλήματα στο παρελθόν, και δεν θέλω να κάνουμε τα ίδια λάθη», είπε ο Brown.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...