F1: Υπο ασφυκτική πίεση η McLaren

  • -
  • -

Την παραδοχή ότι η McLaren ειχε χαμηλότερη των προσδοκιών απόδοση εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Zak Brown μιλώντας στο επίσημο site της F1. Ταυτόχρονα τόνισε ότι είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα βρίσκεται σε άνοδο, αλλά η επιτυχία δεν θα έρθει από την μια στιγμή στην άλλη.

 

Μιλώντας για το νέο πακέτο της ομάδας που έφερε στην Ισπανία, ενώ ήταν προγραμματισμένο να το έχουν από τον 1ο αγώνα της σαιζόν, ο Brown είπε : «Δούλεψε. Ήταν σίγουρα ένα βήμα μπροστά, και ήταν καλό που το μονοθέσιο αντέδρασε και οι οδηγοί ήταν ικανοποιημένοι. Από την στιγμή που υπάρχει σωστή αντιστοίχιση ανάμεσα σε αυτά που έχουμε σαν νούμερα στο γραφείο με αυτά που έχουμε στην πίστα, μας δίνεται καλύτερη πλατφόρμα για να φέρουμε νεες βελτιώσεις».

 

Όσο αφορά το γεγονός ότι όλοι βρίσκονται υπο πίεση είπε : «Ξέρω ότι είμαστε υπο πίεση, ξέρω ότι είμαι εγώ υπο πίεση. Πιθανώς εάν υπάρχει ένα εκνευριστικό πράγμα, και το ξέρεις γιατί γνωρίζεις από racing, είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο χρειάζονται τα πράγματα αυτά. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, να δουλέψουμε σκληρά, και να έχουμε μια ξεκάθαρη κατεύθυνση»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...