Καυτοί γύροι στη Formula 1 με την Pirelli

Το πρόγραμμα συνοδήγησης με supercars άρχισε στην πίστα του Μπαχρέιν

  • -
  • -

Η Pirelli, αποκλειστικός πάροχος ελαστικών στη Formula 1, παρουσίασε στο Μπαχρέιν το πρόγραμμα «Formula 1 Pirelli Hot Laps». Οδηγοί της F1, όπως οι πρωταθλητές Lewis Hamilton και Fernando Alonso, καθώς και άλλοι διάσημοι οδηγοί αγώνων θα χαρίζουν σε καλεσμένους αλλά και μέλη των ομάδων την αίσθηση κορυφαίων supercars στην πίστα. Οι γύροι θα γίνονται στην πίστα κάθε αγώνα της F1, το Σαββατοκύριακο του Grand Prix.

Στο Μπαχρέιν υπήρξαν 5 περίοδοι ‘Formula 1 Pirelli Hot Laps’ από την Πέμπτη ως και την Κυριακή. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν δύο McLaren 720S και μια Aston Martin Vanquish S. Όλα έφεραν ελαστικά Pirelli P Zero. Το πρόγραμμα ‘2018 Formula 1 Pirelli Hot Laps’ υποδέχεται αυτό το τριήμερο στο Κινέζικο Grand Prix, την Mercedes-AMG GT.

Τα νέα εξειδικευμένα ελαστικά P Zero της Pirelli θα βρίσκονται στο τεχνολογικό επίκεντρο του προγράμματος αυτού. Η τεχνολογία των ελαστικών P Zero Formula 1 και η τεχνολογία ελαστικών των αυτοκινήτων παραγωγής, συνδυάζονται για να περιγράψουν την λαμπερή ιστορία της Pirelli στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να δείξουμε όλα όσα έρχονται στο μέλλον. Οι τυχεροί καλεσμένοι θα επιλέγονται από την Pirelli, τη Formula 1 αλλά και τους κατασκευαστές αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο φετινό πρόγραμμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...