F1: Οι σημαντικότερες αλλαγές στην McLaren Renault

  • -
  • -

Τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της F1 είχαν καλέσει οι άνθρωποι της McLaren στο McLaren Technology Center. Εκεί τους έδωσαν κάποια στοιχεία τα οποία βλέπουν για την νεα χρονιά

 

«Δεν προσπαθούμε να κάνουμε προβλέψεις. Αλλά πιστεύω ότι σαν ομάδα θα πρέπει να είμαστε αυτοί με την μεγαλύτερη διαφορά στο grid φέτος σε σχέση με πέρσι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάτι που δεν ήμασταν τα τελευταία 3 χρόνια. Και το να είσαι ανταγωνιστικός σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι στην κορυφή, να προκρίνεσαι στην κορυφή, να ανεβαίνεις στο βάθρο, αλλά δεν έχουμε βάλει στόχο τι θα ήταν επιτυχία», είπε ο διευθύνων σύμβουλος Zak Brown.

 

Ένα άλλο σημείο κλειδί είναι ο Fernando Alonso. Ο Brown είπε για αυτό : «Τρέχει ή οδηγεί κάθε Σαββατοκύριακο, και αυτό που θέλει είναι να βρίσκεται σε αγωνιστικά μονοθέσια. Ο Fernando είναι πολύ καλά προετοιμασμένος, ξέρει τι χρειάζεται για να είναι πετυχημένος, και δεν θα δεχόταν επιπλέον δέσμευση εάν δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να τρέχει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχει καμία άλλη ατζέντα από το ότι θέλει να τρέξει και ότι θέλει να κερδίσει»

 

Για την μετάβαση σε Renault το Tim Goss, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, είπε: «Αρχιτεκτονικά είναι πολύ διαφορετικός κινητήρας. Υπάρχουν δυο οικογένειες κινητήρων, αυτή της Mercedes και της Honda και αυτή της Renault με την Ferrari»

 

Για τους χρωματισμούς της ομάδας ο Brown είπε : «Είναι σχεδόν έτοιμο. Πέρα από την Sauber, που δεν ξέρω τι προγραμματίζουν με την AlfaRomeo, πιστεύω ότι θα φαινόμαστε πολύ διαφορετικοί στο grid από οποιονδήποτε άλλο έρχεται με τα περσινά χαρακτηριστικά»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...