F1: Όλα στο τραπέζι για την Williams

  • -
  • -

Η ομάδα της Williams ήταν μια από τις εκπλήξεις στις δοκιμές του χειμώνα, γιατί έφερε ένα καινοτόμο μονοθέσιο το οποίο φαινόταν ότι θα πήγαινε καλά, παρόλα τα σχεδιαστικά ρίσκα που πάρθηκαν. Όμως μετά από τους 3 πρώτους αγώνες τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Το σταυροδρόμι είναι μπροστά στην ομάδα του Sir Frank Williams και πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

 

Μιλώντας στο Autosport ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Sam Michael είπε : «Πιστεύω ότι η δουλειά που κάναμε φέτος, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αρκετά καλή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Αλλά όπως και να έχει, σε όποια ομάδα και να είσαι, είναι εύκολο να δεις ότι δεν είμαστε στο σημείο που θα θέλαμε και η ευθύνη για αυτό πέφτει σε μένα. Οπότε είμαστε σε μια φάση που αναθεωρούμε τα πράγματα μέσα στην Williams. Συνεισφέρω και εγώ σε αυτό και είμαι χαρούμενος να κάνω ότι μου πει η ομάδα, σε ένα βαθμό. Δεν θα ήμουν χαρούμενος με το να μην αλλάξω τίποτα, ακόμα και μένα. Ακόμα και εάν πει κάποιος ότι όλα είναι τέλεια, ξέρω ότι δεν είναι. Έτσι δεν είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα. Είναι κάτι που αναθεωρούμε, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Δεν με εξαιρώ από την διαδικασία»

 

Συνέχισε δε λέγοντας : «Σαν τεχνικός διευθυντής, έχω επιλέξει μια ομάδα η οποία δουλεύει για μένα – η ομάδα της αεροδυναμικής, το σχεδιαστικό τμήμα, το τμήμα διαχείρισης, τα άτομα του KERS. Όλα αυτά τα άτομα είναι άτομα τα οποία τα έχω επιλέξει και τα έχω βάλει στις θέσεις, έτσι εάν δεν λειτουργεί σωστά τότε είναι δική μου ευθύνη»

 

Είπε ακόμα ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν μπορεί να φύγει πριν από το τέλος της σαιζόν, όπως και άλλα άτομα. Η Williams αναμένεται να φέρει αρκετές βελτιώσεις στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Τουρκία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...