Ο Hulkenberg παραμένει στην Force India

Ανανέωσε για το 2016 και 2017

  • -
  • -

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούσαν στο μεταγραφικό παζάρι βγήκε εκτός της αγοράς. Αναφερόμαστε στον Γερμανό Nico Hulkenberg ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα της Force India για δυο ακόμα χρόνια. Το όνομα του Hulkenberg είχε έρθει στο προσκήνιο για μετακίνησή του στην νέα ομάδα της Haas.

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ολοκλήρωση και την ανακοίνωση των πλάνων μου για το μέλλον. Ξέρω την ομάδα απέξω και ανακατωτά και νιώθω σαν το σπίτι μου και έχει απόλυτο νόημα να συμφωνήσω μακροπρόθεσμα. Η πρόοδος που έγινε στην ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια με εντυπωσίασε και μου δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Είναι ένα γκρουπ ανθρώπων διψασμένων για επιτυχία και που θέλουν να βελτιώνονται χρόνο με τον χρόνο. Πιστεύω ότι έχουμε τα σημαντικά πράγματα στην θέση τους για να πάμε μπροστά και θέλω να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε με την ομάδα αυτή και να ανεβαίνουμε ψηλά», είπε ο Γερμανός.

 

Από την πλευρά της ομάδας μίλησε ο πρόεδρος Dr Vijay Mallya ο οποίος αφού είπε ότι δεν έχει κρύψει ότι είναι ο μεγαλύτερος φαν του Nico «Είναι σχεδόν 4 χρόνια μαζί μας και αυτή την περίοδο τον είδαμε να εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο. Ο Nico έχει την ταχύτητα, την τεχνική ικανότητα και την ωριμότητα να φέρει κάποια μεγάλα αποτελέσματα στο μέλλον»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...