Έδωσε 100εκ Ευρώ η Ferrari για να “πιάσει” την Mercedes

Σύμφωνα με άρθρο στην Gazzetta dello Sport

  • -
  • -

Η Mercedes έχει καταφέρει και έχει κάνει μια διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της F1. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα … περίπατο και φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά. Η Gazzetta dello Sport σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η Scuderia Ferrari έχει επενδύσει 100εκ Ευρώ για να μπορέσει να κλείσει αυτή την ψαλίδα.

 

Όπως αναφέρεται στο άρθρο : «Έπρεπε να αλλάξει πολιτική, να ανανεώσει τα μέσα στο εργοστάσιο, να εκμοντερνίσει την αεροδυναμική σήραγγα και τους προσομοιωτές, να αγοράσει νέα test benches για τους κινητήρες και να πάρει μηχανικούς από άλλες ομάδες σε συγκεκριμένους τομείς». Αναφέρει ακόμα ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν επι εποχή Domenicali και δεν είναι κάτι που έγινε τώρα. Μάλιστα η μεγαλύτερη επένδυση είναι στα test benches τα οποία αναφέρει ότι μόνα τους κόστισαν 35εκ Ευρώ.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αρχίσει και η μετακόμιση στα νέα γραφεία τα οποία πλέον θα φιλοξενούν όλη την αγωνιστική ομάδα. Μέχρι πρότινος αυτή βρισκόταν «διάσπαρτη» μέσα στις εγκαταστάσεις της Ferrari στο Maranello.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...