F1: Η Μελβούρνη θα δείξει την δυναμικότητα των ομάδων

  • -
  • -

Σε ένα event που διοργάνωσε στην Ισπανική πρωτεύουσα ο χορηγός της Ferrari, η τράπεζα Santander, βρέθηκε ο Fernando Alonso. Αφού ανταγωνίστηκε με Ισπανούς δημοσιογράφους σε καρτ, μίλησε για την σαιζόν που ξεκινάει τέλος του μήνα στην Αυστραλία.

 

«Θα ξέρουμε πραγματικά που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό όταν θα είμαστε στην Μελβούρνη. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί αποδείξαμε ότι έχουμε ένα αξιόπιστο μονοθέσιο. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα μας, θα είμαστε στο γκρουπ με τις ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα μαζί με την πρωταθλήτρια Red Bull, την McLaren, την Mercedes και την Renault η οποία έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με την σαιζόν που μας πέρασε. Ακόμα και η Toro Rosso έκανε σημαντική πρόοδο», είπε ο Ισπανός.

 

Μίλησε όμως και για τα ελαστικά : «Από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής, η φθορά είναι πολύ σημαντική, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε αγώνες με πολλά πιτ στοπ. Δεν με βρίσκει σύμφωνο κάτι τέτοιο, γιατί πιστεύω ότι το να υπάρχει αβεβαιότητα δεν είναι κάτι το οποίο είναι προς όφελος των δυνατών ομάδων. Θα ήταν σαν να είχαμε στο ποδόσφαιρο ένα πέναλτι για κάθε ομάδα κάθε μισή ώρα, συνεπώς η Barcelona και Real Μαδρίτης δεν θα ήταν χαρούμενες με κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει το θέμα η κατάσταση είναι ίδια για όλους: Θα έχει σημασία να είσαι ο γρηγορότερος γιατί δεν πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα πιτ στοπ πιο λίγο από τους βασικούς ανταγωνιστές μας»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...