Νέο Skoda Rapid

Mε τιμή από 13000€

  • -
  • -

To Rapid αναμένεται να παρουσιάσει η Skoda, ένα μοντέλο το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στα Fabia και Octavia. Το μικρό sedan Skoda έχει γίνει ήδη δημοφιλές στην Ινδία, κερδίζοντας τον τίτλο «Family Car of the Year in India».

Το 4,4 μέτρων μήκους Rapid, διαθέτει σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο MissionL που παρουσιάστηκε πέρυσι στη Φρανκφούρτη.  Οι χώροι αποτελούν το βασικό στοιχείο που επενδύει το Rapid και στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Rapid χρησιμοποιεί πολλά μηχανικά μέρη από το Fabia και διαθέτει πίσω ημιάκαμπτο άξονα, ο οποίος προέρχεται από το αμερικάνικo VW Jetta. Αν και στην Ινδία διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και diesel 1.6 λίτρων και 105 ίππων, στην Ευρώπη οι βασικές εκδόσεις θα διαθέτουν πιθανότατα τον 1.2 TSI με 85 και 105 ίππους. Παράλληλα, δεν έχει αποκλειστεί και η χρήση του μικρού 3κύλινδρου κινητήρα 1,0 λίτρου των Citigo/up!.

Ο βασικός εξοπλισμός διαθέτει όλα τα σύγχρονα στοιχεία όπως αερόσακους, ABS και ESP. Επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες παρκαρίσματος και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, θα κοστολογούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε το Rapid να μην ανταγωνίζεται τιμολογιακά το Octavia.

Η Skoda βάζει πλώρη με το Rapid για τις αγορές της  ανατολικής Ευρώπης, της Κίνας και της Ινδίας. Η αρχική τιμή στην Γερμανία υπολογίζεται γύρω στα 13.000€, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για ένα low budget αξιόλογο οικογενειακό μοντέλο, για την οικονομική κρίση που επικρατεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...