Top 10 Μοντέλα 5 - 11 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 5 - 11 Φεβρουαρίου

Με αρκετές αλλαγές θέσεων εμφανίζεται η λίστα των 10 μοντέλων που συγκέντρωσαν το περισσότερο ενδιαφέρον για την εβδομάδα που πέρασε. Ποια ανέβηκαν και ποια έπεσαν;

  • -
  • -

Μοιρασμένες σε όλη την έκταση της λίστας είναι οι αλλαγές που σημειώθηκαν αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να μην είχαμε κάποια είσοδο ή έξοδο, όμως υπήρχαν ανακατατάξεις και μία σημαντική πτώση.

Το Suzuki Ignis είναι η σταθερά της λίστας για ακόμα μια φορά, αφού κρατάει τα σκήπτρα και δεν αισθάνεται ότι απειλείται. Τα υπόλοιπα δύο σκαλιά του βάθρου πήγαν ξανά στα ίδια μοντέλα, όμως με αντίστροφη σειρά. Το Kia Picanto ανέβηκε δεύτερο, ενώ το Toyota Aygo X είναι τρίτο, σε μία ανταλλαγή θέσεων.

SEAT Ibiza, Suzuki Swift και Skoda Fabia διατηρήθηκαν στις θέσεις τέσσερα, πέντε και έξι, αντίστοιχα. Στη συνέχεια βλέπουμε τρία μοντέλα που κέρδισαν από μία θέση το καθένα. Πρόκειται για τα FIAT Panda, FIAT 500 και Volkswagen Up! τα οποία συναντάμε στις θέσεις εφτά, οχτώ και εννιά. Στην τελευταία θέση είναι το Suzuki Vitara, το οποίο έπεσε από τη θέση εφτά.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...