Top 10 Μοντέλα 22 - 28 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 22 - 28 Ιανουαρίου

Αλλαγές στο άνω άκρο, σταθερότητα στο κάτω. Αυτή είναι η εικόνα της τελευταίας εβδομάδας του πρώτου μήνα για το 2024. Τι άλλαξε;

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Κάποια μοντέλα έρχονται, άλλα φεύγουν, ενώ αλλάζει και η κατάταξη. Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να μην έχουμε εισόδους και εξόδους, αλλά έχουμε αλλαγές θέσεων, αποκλειστικά στο πρώτο μισό.

Η κορυφή έχει μείνει ίδια με το Suzuki Ignis να έχει κατάληψη, όμως οι επόμενες δύο θέσεις του βάθρου έχουν αλλάξει χέρια. Το Toyota Aygo X προήχθη στη δεύτερη θέση, την οποία πήρε από το Kia Picanto και το έριξε στην τρίτη.

Αντιστροφή θέσεων έχει γίνει και στις επόμενες δύο. Το SEAT Ibiza πήγε τέταρτο, ρίχνοντας το Suzuki Swift πέμπτο. Όσον αφορά τις επόμενες πέντε θέσεις, η εικόνα είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη. Έτσι, η Skoda Fabia είναι έκτη, το FIAT Panda έβδομο και το FIAT 500 όγδοο. Προτελευταίο είναι το Volkswagen Up!, ενώ την δεκάδα κλείνει το Suzuki Vitara.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...