Top 10 Μοντέλα 29 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 29 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου

Ανακατεμένη είναι η κατάταξη στο δεύτερο μισό της λίστας αυτής της εβδομάδας, με το πρώτο μισό να χαρακτηρίζεται από σταθερότητα.

  • -
  • -

Αμετακίνητα είναι τα μοντέλα στις θέσεις μέχρι περίπου το μέσον της λίστας των 10 δημοφιλέστερων αυτής της εβδομάδας, με τα υπόλοιπα να αλλάζουν σειρά μεταξύ τους. Ποια ανέβηκαν και ποια έπεσαν;

Το Suzuki Ignis συνεχίζει την πορεία κορυφής, αφήνοντας ξανά δεύτερο το Toyota Aygo X και τρίτο το Kia Picanto. Αμέσως μετά το άτυπο βάθρο συναντάμε το SEAT Ibiza, με το Suzuki Swift να είναι πέμπτο και τη Skoda Fabia έκτη.

Κάπου εδώ τελειώνει η σταθερότητα κι αρχίζουν οι αλλαγές. Το Suzuki Vitara έκανε άλμα από την δέκατη θέση που ήταν και τώρα φιγουράρει στην έβδομη. Τα FIAT Panda και FIAT 500 έχασαν από μία θέση το καθένα και τώρα είναι στην όγδοη και ένατη, αντίστοιχα, ενώ το Volkswagen Up! έχασε επίσης μία θέση, περνώντας στη δέκατη.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...