Top 10 Μοντέλα 25 - 31 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 25 - 31 Δεκεμβρίου

Αλλαγές θέσεων, κυρίως στην κορυφή, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της τελευταίας εβδομάδας του 2023. Πάμε να δούμε τι άλλαξε.

  • -
  • -

Κόντρα στα συνηθισμένα, η τελευταία εβδομάδα του 2023 δεν έχει αλλαγές στη μέση ή/και στο τέλος, αλλά στις κορυφαίες θέσεις, εκείνες που αποτελούν την κορυφή.

Το Suzuki Ignis ήταν εκείνο που έκανε το μεγαλύτερο άλμα, αφού ανέβηκε στον θρόνο ενώ ήταν στην τρίτη θέση, μία εβδομάδα νωρίτερα. Σταθερό και αμετακίνητο το Kia Picanto στη δεύτερη θέση, με το Toyota Aygo X να χάνει την κορυφή και πέφτει τρίτο.

Πίσω από το βάθρο το Suzuki Swift κέρδισε μία θέση και ανέβηκε τέταρτο, την οποία θέση πήρε από το SEAT Ibiza, με το ισπανικό μοντέλο να καταλήγει πέμπτο. Από εκεί και πίσω δεν έχει αλλάξει τίποτα, οπότε στην έκτη θέση είναι η Skoda Fabia, στην έβδομη το FIAT Panda, στην όγδοη το FIAT 500, στην ένατη το Volkswagen Up! και στη δέκατη το Toyota Yaris Cross.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...