Mercedes C63 AMG facelift

Διακριτικά αυταρχική! Στη Γενεύη

  • -
  • -

Ακολουθώντας την ανανέωση της C-Class, η «φρέσκια» C63 AMG ενσωματώνει με τον δικό της τρόπο τις αισθητικές και όχι μόνον αλλαγές του facelift μοντέλου. Οι βασικές διαφοροποιήσεις στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, με την νέα μάσκα και τα καινούργιας σχεδίασης φωτιστικά σώματα δίνουν το στίγμα του ανανεωμένου μοντέλου. Αισθητικό συμπλήρωμα τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, τα οποία χρησιμοποιούν την σχεδιαστική «γλώσσα» της AMG. Πίσω νέος είναι ο προφυλακτήρας, ενώ ακολουθούν και οι νέες ζάντες 18 ιντσών της AMG.

Στα μηχανικά μέρη τώρα, όπου παίζεται το κυρίως παιχνίδι της έκδοσης C63 AMG, έχουμε κατά κύριο λόγο βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 10%. Το παραπάνω νούμερο είναι αποτέλεσμα μιας νέας αντλίας στην κρεμαγιέρα του τιμονιού και του προγράμματος «Controlled Efficiency» του λογισμικού, στο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων AMG speed-shift MCT.

Κάτω από το καπό συνεχίζει να υφίσταται ο ατμοσφαιρικός V8  «γίγαντας» των 6.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 457 ίππους. Για τους πιο ανήσυχους υπάρχει και το AMG Performance Package με σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη και επιπλέον στοιχεία εμφάνισης, με το οποίο η απόδοση του V8 φτάνει του 481 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...