Πολυτελές και υβριδικό το μεγάλο SUV της BMW

Το πρωτότυπο X7 iPerformance κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Πρόγευση για το αυτοκίνητο παραγωγής δίνει το εντυπωσιακό concept της Χ7. Το μεγάλο SUV με το πολυτελές και ευρύχωρο εσωτερικό που χωρά έξι επιβάτες θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της BMW στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με την Concept X7 iPerformance οι σχεδιαστές της γερμανικής μάρκας προσπάθησαν να δώσουν δυναμισμό σε ένα ογκώδες αμάξωμα, ενώ οι μηχανολόγοι της συνδύασαν την τεχνολογία eDrive με βενζινοκινητήρα TwinPower. Η υβριδική Χ7 θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2018 και θα μπορεί να κινηθεί μέσα στις πόλεις αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, για μηδενική εκπομπή ρύπων.

Στο εμπρός μέρος του μεγάλου SUV κυριαρχεί η τεράστια κάθετη μάσκα που ενώνεται με τα στενά φωτιστικά σώματα. Οι μεγάλοι τροχοί των 23 ιντσών, οι λεπτομέρειες από χρώμιο και η γυάλινη οροφή που αποτελεί συνέχεια του παρμπρίζ τονίζουν τον πολυτελή χαρακτήρα που θέλει να δώσει η BMW στο νέο της πρωτότυπο. Άλλωστε οι Βαυαροί προσπαθούν να κινηθούν και στην υπερπολυτελή κατηγορία, διεκδικώντας σημαντικό μερίδιο σε αυτήν. Η Χ7 θα αποτελέσει μαζί με την αναμενόμενη Σειρά 8, την 7άρα και τα i8/i8 Roadster την οικογένεια των πολυτεών μοντέλων της BMW.

Οι δερμάτινες επενδύσεις και οι ψηφιακές οθόνες για οδηγό-συνοδηγό αλλά και τους επιβάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων κερδίζουν τις εντυπώσεις στο εσωτερικό της X7 iPerformance. Δίπλα – δίπλα βρίσκονται ο πίνακας οργάνων και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων, με διάμετρο και οι δύο 12,3 ιντσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...