Νέα έκδοση S-Design για το 500X

Στην ελληνική αγορά, με πιο δυναμικό χαρακτήρα και τιμή από 21.300 ευρώ

  • -
  • -

Έκανε πρεμιέρα στις αρχές του χρόνου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και σήμερα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Διαθέτει πιο δυναμικό χαρακτήρα και διατίθεται σε δύο εκδόσεις City και Off-Road με τιμές 21.300 και 22.000 ευρώ αντίστοιχα. Σχεδιαστικά το 500X S-Design ξεχωρίζει από τις «απλές» εκδόσεις το μοντέλου χάρη στις λεπτομέρειες σε σκούρο χρώμα που συναντάμε στα πόμολα, στην εμπρός μάσκα, στα διακοσμητικά των θυρών, στα πλαίσια των πίσω φώτων και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Τα σκουρόχρωμα πίσω κρύσταλλα προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα, δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή εικόνα στο 500X. Κάτι για το οποίο φροντίζουν και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σκούρα επίσης απόχρωση με δακτύλιο στο χρώμα του χαλκού. Στην ίδια απόχρωση είναι βαμμένα και τα διακοσμητικά των θυρών με το σύμβολο X, ενώ τα φώτα Xenon ανήκουν στον βασικό πλούσιο εξοπλισμό της ειδικής αυτής έκδοσης. Πλούσια είναι και η χρωματική παλέτα για το εξωτερικό του αμαξώματος, με έξι νέες επιλογές οι οποίες δεν χρεώνονται έξτρα.

Ανάλογα είναι τα πράγματα και στο εσωτερικό του Fiat 500X S-Design όπου επικρατούν οι σκούρες αποχρώσεις, στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα, στο τιμόνι, στα χειριστήρια και τα πάνελ των θυρών. Επιπλέον, ξεχωριστή νότα στο S-Design δίνουν τα καθίσματα σε συνδυασμό μαύρου υφάσματος και οικολογικού δέρματος, με ραφές σε χάλκινο χρώμα. Το 500X S-Design διατίθεται τόσο σε εμφάνιση Off-Road όσο και σε City και σε συνδυασμό δύο κινητήρων. Έναν βενζίνης 1.4 MultiAir 140 ίππων και έναν diesel 1.6 MTJ 120 ίππων.

Ο βασικός εξοπλισμός του S-Design είναι ιδιαίτερα πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 6 αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 5’’, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, σύστημα Start & Stop, κιτ επισκευής ελαστικού Fix & Go, εμπρός υποβραχιόνιο και επιλογέα οδήγησης (Drive Mood Selector), ενώ στην έκδοση Off-Road διατίθενται επιπλέον μαύρες μπάρες οροφής και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...