Νέο Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition

Μια έκδοση του 9θέσιου Vito ειδική για την ελληνική αγορά

  • -
  • -

Το Mercedes-Benz Vito Tourer διακρίνεται όπως παραδοσιακά όλα τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας για την ποιότητά του, την άνεση που προσφέρει και την οδική συμπεριφορά του, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο καταφέρνει να κρατά και σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου.

Σε συνδυασμό όλα αυτά συνθέτουν ένα ελκυστικό πακέτο το οποίο οι επαγγελματίες αναγνωρίζουν και φυσικά αποτελεί επιλογή τους. Η νέα έκδοση Dark έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, με ένα πλούσιο επίπεδο προαιρετικού εξοπλισμού, με το όφελος για τον αγοραστή να μεταφράζεται σε 4.850 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα η Dark Edition είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις, μαύρου, μπλε και γκρι. Επιπλέον διαθέτει επενδύσεις τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα με επενδύσεις σε μαύρο leatherette. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού με μετακίνηση και εναλλαγή των καθισμάτων σε αντικριστή θέση. Το νέο Mercedes-Benz Vito Tourer είναι διαθέσιμο για test drive μέσω του δικτύου της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...