Η φθηνότερη Mercedes όλων ήρθε στην Ελλάδα - Δείτε την τιμή

Νέες, εισαγωγικές, πιο προσιτές εκδόσεις Style για την A-Class hatchback & sedan με σύνολα βενζίνης & plug-in hybrid για την ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Μέχρι τώρα, από την αρχή του λανσαρίσματός της στην ελληνική αγορά, η Mercedes-Benz Α-Class ήταν διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις βενζίνης (Α200, Α220 4MATIC & Α250 4MATIC), μία έκδοση πετρελαίου (Α220d) και μία plug-in hybrid έκδοση (Α250e). Χαρακτηριστικό και των 5 αυτών εκδόσεων, τόσο σε hatchback, όσο και σε sedan, είναι ο πλούσιος βασικός τους εξοπλισμός.

Πλέον, η απόκτηση των A-Class hatchback & sedan γίνεται πιο προσιτή, καθώς η Star Automotive Ελλάς φρόντισε να προστεθούν στην γκάμα των μοντέλων της οι νέες εισαγωγικές εκδόσεις Α180 Style & A250e Style (hatchback και sedan). Από σήμερα, οι παραπάνω εκδόσεις προσφέρονται σε προνομιακές τιμές αγοράς ή μακροχρόνιας μίσθωσης, χωρίς αλλαγή στα κύρια χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου.

1

Η A180 Style, η οποία είναι και η φθηνότερη στην γκάμα της γερμανικής φίρμας,  διατίθεται μεταξύ άλλων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κάμερα οπισθοπορίας, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT, τα γνωστά συστήματα υποβοήθησης της Mercedes-Benz όπως το Speed Limit Assist, την ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και το Active Brake Assist, σύστημα πλοήγησης Navigation Premium και οθόνη πολυμέσων 10,25’’. Επιπλέον, διατίθεται με ζάντες 16 ιντσών (ζάντες 17 ιντσών για την A250e Style) και 8 χρωματικές επιλογές.

2

Από πλευράς κινητήρα διαθέτει τον γνωστό τετρακύλινδρο βενζίνης 1.330 κυβικών που συναντάμε και στις εκδόσεις Α200 & GLA200 με μέγιστη ισχύ τους 136 ίππους. Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις, διαθέτει ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt που υποστηρίζει τη γρήγορη εκκίνηση με 10 kW επιπλέον ισχύ. Ο μικρός αυτός ηλεκτροκινητήρας 14 ίππων του υβριδικού συστήματος, προσθέτει ζωντανή απόκριση στο γκάζι στις χαμηλές στροφές, αλλά ταυτόχρονα βοηθά και την κατανάλωση καυσίμου.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η φθηνότερη Mercedes-Benz GLA - Τιμή

Όσον αφορά στην plug-in hybrid έκδοση A250e Style, εκτός από τροποποιήσεις στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος, δεν έχουν υπάρξει διαφοροποιήσεις στην ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και κατά συνέπεια στην ηλεκτρική αυτονομία που προσφέρει. Άρα για ακόμη μία φορά έχουμε συνδυαστική ισχύ 218 ίππων και 450 Nm ροπής, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία κυμαίνεται από 70 έως 82 km. Για τη φόρτιση παραμένουν διαθέσιμες τρεις επιλογές: πέρα από την τυπική με 3,7 kW, η μπαταρία μπορεί επίσης να φορτίζεται με εναλλασσόμενο ρεύμα και έως 11 kW ή με συνεχές ρεύμα έως 22 kW (προαιρετικός εξοπλισμός). Η φόρτιση από 10% έως 80% με συνεχές ρεύμα διαρκεί περίπου 25 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια ευέλικτη και πρακτική διαδικασία φόρτισης για την καθημερινότητα.

Αναλυτικά οι τιμές των νέων εισαγωγικών εκδόσεων:

  • A180 Style - 37.990 €
  • A180 Sedan Style - 38.950 €
  • A250e Style  - 49.950 €
  • A250e Sedan Style  - 52.500 €
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...