Διέρρευσε το νέο SEAT Ibiza

Μια γεύση από το νέο supermini της ισπανικής εταιρείας

  • -
  • -

Το νέο SEAT Ibiza θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τότε για να γνωρίσουμε το νέο ισπανικό supermini, τουλάχιστον εμφανισιακά. Το απόγευμα θα έχουμε επίσημα τις φωτογραφίες του νέου Ibiza, ενώ τώρα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από μια διαρροή, πριν το event της φίρμας στην Βαρκελώνη.

Από τις πρώτες φωτογραφίες, που δεν είναι σε άριστη ποιότητα, διακρίνουμε στην ουσία μια μικρογραφία του Leon. Το νέο Ibiza έχει υιοθετήσει σχεδόν όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του πρόσφατου μικρομεσαίου μοντέλου της φίρμας, ενώ στο εσωτερικό παρατηρούμε μια πιο premium και πιο ώριμη εικόνα σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη για τον χειρισμό του infotainment.

Μηχανολογικά δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες, αλλά το αναμενόμενο είναι να δούμε τους κινητήρες του ομίλου, μεταξύ άλλων και τον 3κύλινδρος 1.0 TSI και τους 1.5 TSI / TDI.

Η πλατφόρμα του νέου Ibiza θα χρησιμοποιηθεί και για το επερχόμενο crossover που ετοιμάζει η ισπανική εταιρεία, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το SEAT Ateca.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...