Mitsubishi Colt: Ιδανικό για κάθε συνθήκη!

Το ολοκαίνουργιο Colt 7ης γενιάς ήρθε πλήρως αναβαθμισμένο σε κάθε τομέα για να κατακτήσει το αστικό περιβάλλον με την αποδοτικότητα και την οικονομία του.

  • -
  • -

Η Mitsubishi πραγματοποιεί ένα δυναμικό comeback στην ελληνική αγορά και κάνει την είσοδο της στο πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς! Αυτής των supermini! Tο νέο Colt έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, και με το παραπάνω, για να οδηγήσει τον Ιάπωνα κατασκευαστή στις πρώτες θέσεις του segment. Με την άφιξη της 7ης γενιάς, το θρυλικό μοντέλο που μετράει περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1978, επιστρέφει στην καρδιά της κατηγορίας Β στην ευρωπαϊκή αγορά, διευρύνοντας περαιτέρω την προϊοντική γκάμα της μάρκας. 

Με μοντέρνα εμφάνιση που σαγηνεύει

Βασισμένο στη πλατφόρμα CMF-B της συμμαχίας του Ιάπωνα κατασκευαστή με τις Renault και Nissan, το νέο Colt έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις αστικές μετακινήσεις πιο εύκολες από ποτέ. Συνδυάζοντας τις compact διαστάσεις με ευρύχωρο εσωτερικό, μοντέρνα σχεδίαση, αλλά και αποδοτικούς κινητήρες, γίνεται το ιδανικό αυτοκίνητο για τις διαδρομές εντός πόλης και όχι μόνο! Αριστοτεχνικά σμιλεμένο, την παράσταση στο εμπρός μέρος κλέβουν τα φώτα τεχνολογίας LED, τα οποία σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Dynamic Shield. Με τα τρία διαμάντια στο επίκεντρο της προσοχής, το νέο Colt δημιουργεί την καλύτερη των εντυπώσεων από την πρώτη κιόλας ματιά. Αντίστοιχα, στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η επωνυμία της μάρκας, που αναγράφεται ολογράφως στην 5η πόρτα και δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ταυτότητα του. Σε κάθε περίπτωση, με τις εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου μεγέθους έως και 17 ιντσών, το Colt μαγνητίζει τα βλέμματα, όντας κομψό και δυναμικό παράλληλα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το εσωτερικό, με το design να αποτελεί συνέχεια της εξωτερικής εμφάνισης και αισθητικής, με χρήση ποιοτικών υλικών που ενισχύουν την αναβαθμισμένη αίσθηση. Τα θερμαινόμενα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό από τις εκδόσεις Invite Plus και πάνω, αναβαθμίζουν την άνεση, καθιστώντας πιο ευχάριστους τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Το κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας καθιστά την καθημερινότητα του οδηγού απόλυτα συνδεδεμένη. Με τη χρήση των Apple CarPlay και Android Auto, ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει την ψηφιακή του ζωή και καθημερινότητα στην καμπίνα, έχοντας πρόσβαση μέσω μιας οθόνης αφής έως 9,3 ιντσών. Την ίδια στιγμή, ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ή 10 ιντσών προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού. 

Με πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο ασφαλείας

Βέβαια, εκτός τις από σύγχρονες ανέσεις το νέο Colt εφοδιάζεται και με όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφάλειας που οφείλει να έχει ένα κορυφαίο σύγχρονο αυτοκίνητο. Το μοντέρνο supermini ενσωματώνει έως και 12 αισθητήρες υπερήχων και τέσσερις κάμερες, καθώς και αισθητήρες ραντάρ για να μπορεί ο οδηγός να έχει μία πλήρη εικόνα 360 μοιρών του οχήματος και του περιβάλλοντός του. Παράλληλα, ενισχύεται με μία ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ADAS, ανάμεσα στις πιο ολοκληρωμένες της κατηγορίας, που συμβάλλουν στην ασφάλεια όχι μόνο των επιβατών, αλλά και των υπολοίπων χρηστών του δρόμου.

Πιο ευάλωτοι συνήθως είναι οι πεζοί και οι ποδηλάτες, και το νέο Colt φροντίζει και για αυτούς, χάρη στην ειδικά προσαρμοσμένη σχεδίαση του καπό, του εμπρός προφυλακτήρα και των προβολέων. Επιπλέον αυτών, το ιαπωνικό supermini έχει στη φαρέτρα του μία σειρά από προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) που υπόσχονται αυξημένη ενεργητική ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Η μακρά λίστα συστημάτων έχει ως εξής: Forward Collision Mitigation system, Lane Keeping Assist, Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Around View Monitor, Blind Spot Warning, Easy Park Assist, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Warning και Automatic High Beam.

5

Με αποδοτικά κινητήρια σύνολα

Η γκάμα των διαθέσιμων αποδοτικών κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.000 κυβικών με και χωρίς τούρμπο, αλλά και ένα εξηλεκτρισμένο πλήρως υβριδικό (HEV) σύστημα κίνησης. Στη βάση της γκάμας συναντάμε ένα ατμοσφαιρικό σύνολο απόδοσης 67 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ λίγο πιο πάνω η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση αποδίδει 91 ίππους και χρησιμοποιεί 6άρι σασμάνΗ υβριδική εκδοχή παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρουν, αφού το σύνολο αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.6L, ένα multi-mode αυτόματο κιβώτιο, έναν ηλεκτροκινητήρα 36 kW, μια γεννήτρια υψηλής τάσης καθώς και μια μπαταρία 1,2 kWh. Είναι η ισχυρότερη έκδοση της σειράς και χαρίζει στο νέο Colt εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και μοναδική οικονομία καυσίμου! 

Αποδίδει 143 ίππους και μπορεί να χαρίσει αυτονομία που αγγίζει τα 900 km. Το γεγονός ότι μπορεί να κινείται εντός πόληςέως και το 80% του χρόνου αμιγώς ηλεκτρικά, αποτελεί το σημείο που το καθιστά ασυναγώνιστα οικονομικό. Οι τιμές κατανάλωσης που δεν ξεπερνούν τα 4,5 lt/100km είναι εντυπωσιακές, ενώ οι εκπομπές CO2 της τάξης των 102 g/km το απαλλάσσουν από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας, χαρίζοντας του επιπλέον ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο! 

Το νέο Colt αποτελεί ένα μοντέλο ζωτικής σημασίας για τη Mitsubishi καθώς πρόκειται για το αυτοκίνητο που είναι ικανό να φέρει το όνομα της μάρκας στην κορυφή. Εμπλουτισμένο τώρα και με πληθώρα προνομίων -όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της μάρκας- γίνεται μία άκρως ελκυστική πρόταση που δύσκολα θα της αρνηθεί κάποιος.

Συγκεκριμένα, το 7ης γενιάς Colt επωφελείται από:

  • Εργοστασιακή εγγύηση 5-ετών/100.000 km.
  • Εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών.
  • Εγγύηση μπαταρίας συστήματος κίνησης 8 ετών/160.000 km
  • Εγγύηση χωρητικότητας μπαταρίας 8 ετών /160 000 km.
  • Οδική βοήθεια 5 ετών (Mitsubishi Motors Assistance Package)

Επισκεφθείτε τώρα την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Mitsubishi και μάθετε περισσότερα για το ολοκαίνουργιο supermini που θέλει να κατακτήσει την αγορά. Παράλληλα μπορείτε να κλείσετε άμεσα το δικό σας test drive.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...