Η Skoda Superb αποκτά γκάζια με έκδοση RS

Η λιμουζίνα της Skoda θα γίνει το επόμενο γρήγορο μοντέλο της

  • -
  • -

Το κορυφαίο μοντέλο της Skoda θα φορέσει τα σήματα RS και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη γκάμα της τσεχικής φίρμας, όχι μόνο όσον αφορά το μέγεθος και την πολυτέλεια, αλλά και τις επιδόσεις. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αυστραλία και το Motoring που μίλησε με τον Michael Irmer τον υπεύθυνο για την τοπική αγορά.

Όπως αναφέρει η Skoda έχει στα πλάνα της τη δημιουργία μιας γρήγορης έκδοσης vRS για τη νέα Superb. «Θα ήταν καταπληκτικό για εμάς να έχουμε τη Superb RS. Έχω ακούσει ότι το εργοστάσιο δουλεύει πάνω σε αυτό, αλλά χωρίς να επιβεβαιώνει όμως την παραγωγή του» τόνισε ο Irmer.

«Το μεγάλο ερώτημα επίσης είναι ποιος θα είναι ο κινητήρας που θα εφοδιάζεται. Θα είναι βενζίνης ή diesel, με αυτά τα θέματα που έχουν προκύψει στην ευρωπαϊκή αγορά» δήλωσε στη συνέχεια. Αν στην εξίσωση βάλουμε το μέγεθος της Superb, τότε μάλλον η Skoda για την RS θα επιλέξει το καλό 4κύλινδρο τούρμπο βενζίνης που χρησιμοποιεί στην Octavia RS. Μάλιστα θα πρέπει να περιμένουμε αυξημένη απόδοση η οποία ενδεχομένως να ξεπερνά και τους 300 ίππους.

Τέλος, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Theophilus Chin ανέλαβε να μας δώσει μια πρώτη εικόνα ψηφιακά επεξεργασμένη της γρήγορης Skoda Superb RS.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...