Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το Skoda που πάντα ήθελες με όφελος έως 1.500 €!

Με το πρόγραμμα Skoda Days ήρθε σήμερα η ώρα να κάνεις δικό σου το μοντέλο της Skoda που πάντα ονειρευόσουν…

  • -
  • -

Η Skoda έχει καταφέρει να επανατοποθετηθεί στην αγορά, διαθέτοντας σήμερα μία υπερπλήρη γκάμα ποιοτικών και μοντέρνων μοντέλων, με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο. Στην συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών, η τσέχικη φίρμα διαθέτει μία ολοκληρωμένη και αξιόλογη πρόταση, ικανή να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Αρκετοί έχουμε δει κάποιο από τα μοντέλα της μάρκας, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το παρατηρήσουμε από κοντά, αλλά και να κάνουμε το βήμα απόκτησης του. Η ενέργεια Skoda Days πραγματοποιείται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις σήμερα δικό σου το μοντέλο της Skoda που πάντα ήθελες. Με την ενέργεια Skoda Days μπορείς να αποκτήσεις ένα από τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της τσέχικης μάρκας και να επωφεληθείς από τα μοναδικά προνόμια, αλλά και την καλύτερη τιμή που μπορεί να φτάσει έως και τα 1.500 € χαμηλότερα από την αρχική! Με τις καλύτερες προϋποθέσεις της αγοράς και χαμηλό επιτόκιο, είναι η στιγμή για να κάνεις δικό σου το μοντέλο που ταιριάζει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. 

Ετοιμοπαράδοτα και με έως 1.500 € όφελος!

Κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά και γούστα. Η πλήρης γκάμα μοντέλων της Skoda είναι ικανή να καλύψει την πλειονότητα των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Ενδεικτικά, αν εστιάζεις στη μοντέρνα σχεδίαση και τον περιπετειώδη χαρακτήρα, το Kamiq είναι αυτό που σου ταιριάζει! Είναι ένα σύγχρονο compact crossover, το οποίο ταιριάζει παντού και είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε συνθήκη. Το άνετο και ποιοτικό εσωτερικό σε κερδίζει με το ευχάριστο, και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον, χωρίς μάλιστα χωροταξικούς συμβιβασμούς.

Αν και τώρα οι ανάγκες επιβάλλουν ακόμα μεγαλύτερη ευρυχωρία, τότε το Scala είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σου. Το μικρομεσαίο μοντέλο της Skoda είναι η πρακτική λύση, με εντυπωσιακή σχεδίαση που θυμίζει περισσότερο σπορ station wagon! Μοντέρνο και κομψό, αλλάζει τις ισορροπίες με το ποιοτικό και άνετο εσωτερικό, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε ενήλικες! Την ίδια ώρα, οι αποσκευές τους θα τοποθετηθούν με άνεση στο χώρο αποσκευών των 467 lt, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους της κατηγορίας. Τόσο το Scala, όσο και το Kamiq, είναι διαθέσιμα με τον γνωστό αποδοτικό 1.000άρη TSI, αλλά και των ισχυρό 1.500άρη των 150 ίππων. Και στα δύο μοντέλα, τοποθετείται και ο κινητήρας G-TEC, ο οποίος με την τεχνολογία του φυσικού αερίου αλλάζει τις ισορροπίες στον τομέα της οικονομίας, ρίχνοντας σε τεράστιο βαθμό το καθημερινό κόστος χρήσης. Μέσω της ενέργειας Skoda Days, μπορείς να αποκτήσεις το μοντέρνο Kamiq ή το πολυτάλαντο Scala, με όφελος έως 1.000 € και επιτόκιο 3,9%! 

Βέβαια, το μοντέλο που καθιέρωσε τη Skoda στη συνείδηση του ελληνικού κοινού, δεν είναι άλλο από την Octavia. Το πληθωρικό σεντάν έχει φτάσει αισίως στην τέταρτη γενιά του και σήμερα αποτελεί μία πολυτελή λιμουζίνα. Με εκλεπτυσμένη, αλλά μοντέρνα σχεδίαση, ανάλογα και το αμάξωμα που θα επιλέξεις. Και συγκεκριμένα, ανάμεσα στην παραδοσιακή σεντάν εκδοχή, στην πιο σπορ Grand Coupe και την οικογενειακή station wagon. Σε κάθε περίπτωση, η Octavia σε κερδίζει τόσο με την ευρυχωρία και την ποιότητα της κατασκευής, το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Η αποδοτική υβριδική εκδοχή που βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της εξηλεκτρισμένης τεχνολογίας που τη διέπει, μπορεί να γίνει δική σου με όφελος που αγγίζει τα 1.500 €!

Στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων crossover/SUV η Skoda πρωταγωνιστεί με το Karoq. Το γοητευτικό και μυώδες αμάξωμα το καθιέρωσε ανάμεσα στα πιο θελκτικά του segment, αφού ξεχωρίζει με τη διαφορετικότητα του. Όμως, η αρτιότητα που το χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς είναι το στοιχείο που το καθιστά ελκυστικό μέχρι και σήμερα. Ευρύχωρο, πρακτικό, με κορυφαίο εξοπλισμό και τεχνολογίες, είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση για όσους αναζητούν ένα compact crossover που μπορεί να τους συνοδεύει, όπου και αν του ζητηθεί. Και με όφελος 1.500 €είναι σήμερα πιο προσιτό από ποτέ!

Η κατάλληλη στιγμή!

Αν έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις αυτοκίνητο και σε ελκύουν ένα από τα μοντέλα της Skoda, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που πάντα ήθελες. Η πλήρης γκάμα της φίρμας καλύπτει κάθε σου ανάγκη και επιθυμία, προσφέροντας μοναδικό όφελος και προνομία, αλλά και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Μη χάνεις χρόνο λοιπόν, και βρες έναν από τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της Skoda σε όλη την Ελλάδα και μάθε περισσότερα για την ενέργεια Skoda Days, αλλά και τον τρόπο που θα αποκτήσεις σήμερα το Skoda που πάντα ήθελες…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...