Ford Fiesta: Πρώτο σουπερμίνι σε πωλήσεις στην Ευρώπη

Στο +96% η άνοδος στην Ελλάδα το πρώτο δίμηνο του 2018

  • -
  • -

Διαθέτοντας πληθώρα εξοπλιστικών εκδόσεων, μία πλήρη γκάμα κινητήρων και τη γνωστή οδηγοκεντρική συμπεριφορά, το νέο Fiesta αυξάνει σταθερά το κοινό του στην Ευρώπη και την Ελλάδα ειδικότερα.

Το μοντέλο της Ford κατέχει την πρώτη θέση των ταξινομήσεων στα σουπερμίνι σε όλη την Ευρώπη την περίοδο Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2018, με 25.878 πωλήσεις (+4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017). Η άνοδος στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι ταξινομήσεις το πρώτο δίμηνο του έτους εκτοξεύτηκε στα 441 αυτοκίνητα από 226 το 2017 (+96%).

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ FORD FIESTA

«Τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων αποδεικνύουν πως η τεράστια επένδυση για την έρευνα και εξέλιξη του νέου μοντέλου έπιασαν τόπο», τόνισε ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. «Οι πελάτες αναγνωρίζουν στο νέο Fiesta το γνήσιο Ford DNA, δηλαδή τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αλλά και τον premium χαρακτήρα που οδηγούν σε πολλά χαμόγελα κατά την συμβίωση μαζί του. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το νέο Ford Fiesta».

Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του Fiesta θα ενισχυθεί κι άλλο τους προσεχείς μήνες, καθώς δύο ακόμη εκδόσεις του θα εισαχθούν στην Ελλάδα. Τον Μάιο αναμένεται το Fiesta Active με crossover εμφάνιση και τον Ιούλιο θα ακολουθήσει το σπορ Fiesta ST, με 1.5 EcoBoost που αποδίδει 200 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...