ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ 4 διαφορετικά Ford Fiesta

Οδηγοκεντρικό, με έντονη προσωπικότητα, πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα, το νέο Fiesta διαθέτει πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel που συνδυάζουν επιδόσεις με οικονομία και παράλληλα σύγχρονη τεχνολογία, με πολυτέλεια μοναδική για την κατηγορία του

  • -
  • -

Η Ford επένδυσε πολλά στη νέα γενιά του Fiesta, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην πλούσια γκάμα του μοντέλου. Τόσο σε επίπεδο κινητήρων, όσο και εξοπλισμού, με σύγχρονη τεχνολογία και υψηλή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας πολλές εκδόσεις για όλα τα γούστα. Αναλυτικότερα, κάτω από το καπό του νέου Ford Fiesta συναντάμε τον πολυβραβευμένο, ως «Κινητήρα της Χρονιάς» στην κατηγορία του, τον 1.000άρη τούρμπο βενζίνης EcoBooost, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με ισχύ 100, 125 και 140 ίππων, συνδυάζοντας επιδόσεις με οικονομία. Αν η οικονομία αποτελεί αυτοσκοπό, τότε οι νέοι κινητήρες diesel, 1,5 λίτρων με απόδοση 85 και 120 ίππων είναι αυτό που αναζητάτε. Επιπλέον, διαθέσιμη είναι η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Vignale που φέρνει πολυτέλεια πρωτόγνωρη για την κατηγορία των supermini.

Εστιάζοντας στα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, την ποιοτική λειτουργία της ανάρτησης σε κάθε τερέν και την οδική συμπεριφορά σημείο αναφοράς για την κατηγορία, η Ford προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ετοιμάζοντας μια πιο στοχοπροσηλωμένη έκδοση με τα γνωστά διακριτικά ST που κοσμούν τις σπορ κατασκευές της. Το επερχόμενο Ford Fiesta ST που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, εφοδιάζεται με τον τούρμπο κινητήρα 1.5 EcoBoost με απόδοση 200 ίππων και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Επιταχύνει, με τη βοήθεια συστήματος Launch Control από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 6,7 sec, ενώ ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης φροντίζει για τη σωστή διαχείριση της δύναμης. Μια ακόμα έκδοση με crossover στοιχεία θα είναι διαθέσιμη από το τέλος Απριλίου και θα ονομάζεται Ford Fiesta Active.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ FORD FIESTA ΑΠΟ ΤΟ GOCAR ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 140 PS ST-Line: Το γρήγορο

Ένα σπορ χιλιάρι που δεν του λείπουν ψυχή και στήσιμο για γευστικές οδηγικές ορέξεις

 

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 140 PS Vignale: Το πολυτελές

Η Ford προσθέτει στη σπορ υπόσταση του νέου Fiesta, τις επιδόσεις του 1.000άρη τούρμπο των 140 ίππων και την πολυτέλεια Vignale που δεν θα βρεις σε άλλο supermini


 

Ford Fiesta 1.5 TDCi 120 PS: Το πιο οικονομικό

Το νέο σουπερμίνι της Ford έρχεται με μπόλικη τεχνολογία κι έναν αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα που κλείνει το μάτι σε κατανάλωση και επιδόσεις, εξίσου!


 

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100 PS: Η έξυπνη επιλογή

Το ορόσημο της οδικής συμπεριφοράς σε οργασμό σύγχρονης εκτέλεσης


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...