GRIP CONTROL: Το κλειδί της περιπέτειας

Το σύστημα που υπόσχεται μοναδική οδηγική εμπειρία, ανεξάρτητα από την εποχή και τον προορισμό

  • -
  • -
με μια ματιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ C4 CACTUS RIP CURL

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ CITROEN C4 CACTUS

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ C4 CACTUS

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Η περιπέτεια, τα extreme sports και η εξερεύνηση στη φύση ήταν πάντα συνυφασμένα με τετρακίνητα αυτοκίνητα. Όχι πλέον. Η εξέλιξη στα ηλεκτρονικά συστήματα έχει δώσει σε crossover με την κίνηση στους εμπρός τροχούς, απίστευτες δυνατότητες σε τερέν με περιορισμένη πρόσφυση. Τρανό παράδειγμα το Grip Control που χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη αντιολισθητική λειτουργία ενσωματωμένη στο σύστημα ESP, η οποία διαχειρίζεται την πρόσφυση των εμπρός κινητήριων τροχών και την προσαρμόζει στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Έτσι, μέσω του επιλογέα που υπάρχει στην κονσόλα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης:

  • STANDARD: Για να οδηγείς στην εξοχή, σε ηλιόλουστες παραλιακές διαδρομές, στον αυτοκινητοδρόμο ή στο κέντρο της πόλης…
  • SAND: Για να μπορείς να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στα πιο ωραία μέρη για σερφ…
  • OFF ROAD: Για να οδηγείς άφοβα και με περισσότερη ασφάλεια σε ολισθηρά οδοστρώματα (λάσπη, βρεγμένο χορτάρι, χωματόδρομο)…
  • SNOW: Για να επισκεφθείς το χειμώνα τα πιο όμορφα χιονοδρομικά κέντρα…
  • ESP OFF: Για να απενεργοποιήσεις το σύστημα ESP.

 

 

Το πρώτο μοντέλο της Citroen που εξοπλίζεται με το Grip Control είναι το C4 Cactus Rip Curl που προσφέρει ξεχωριστό στιλ και υπόσχεται μια μοναδική οδηγική εμπειρία, ανεξάρτητα από την εποχή και τον προορισμό. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι καρπός της συνεργασίας με τον Rip Curl, του οποίου το όνομα συμβολίζει το σερφ από το 1969. Οι δύο μάρκες μοιράζονται την ίδια γεύση για περιπέτεια. Αναμενόμενα λοιπόν, οι σχεδιαστικές πινελιές που διακρίνουν το C4 Cactus Rip Curl ευθυγραμμίζονται με τη φιλοσοφία του surfing. Πιο ευχάριστα χρώματα, διακοσμητικά αυτοκόλλητα, λευκοί εξωτερικοί καθρέπτες, μπάρες οροφής για την τοποθέτηση των surf, πανοραμική γυάλινη οροφή, προστατευτικά στο κάτω μέρος του αμαξώματος, εμπρός και πίσω και τροχοί 17 ιντσών με ειδικά ελαστικά 205/50 GoodYear Vector 4Seasons M&S είναι τα στοιχεία που προσθέτουν στυλ περιπέτειας στο γαλλικό crossover.

Στο εσωτερικό συναντάμε λεπτομέρειες σε πορτοκαλί στις ζώνες ασφαλείας, στα πατάκια δαπέδου και τα καλύμματα ηχείων, ενώ τα καθίσματα έχουν επενδύσεις από γκρι ύφασμα και προαιρετικά σε συνδυασμό με δέρμα. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει στάνταρ αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος με κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φώτων και βροχής, σύστημα πλοήγησης, έξι ηχεία με MP3, cruise control, φιμέ κρύσταλλα και πανοραμική οροφή.

Χάρη λοιπόν και στο σύστημα GRIP CONTROL, το Citroën C4 Cactus Rip Curl είναι ιδανικό για στιγμές απόδρασης, χαλάρωσης και αναψυχής και είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1.2 PureTech ισχύος 110 PS και diesel 1.6 BlueHDi 100 PS. Το αντισυμβατικό crossover C4 Cactus προσφέρεται σε ελκυστική τιμή από 13.988 € και με προνομιακή χρηματοδότηση!

Δες περισσότερα για το C4 Cactus Rip Curl στο site της Citroën.


VIDEOS

Citroen C4 Cactus Rip Curl 2016

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...