Toyota GT-86 με κινητήρα Ferrari (video)

Ένα τρελό project που χρησιμοποιεί το κορμί της Toyota και την ψυχή της Ferrari

  • -
  • -

Toyota GT-86 με κινητήρα από Ferrari 458. Αυτός πρέπει να είναι ο πιο τρελός συνδυασμός που έχει γίνει σε αυτοκίνητο και μάλλον δεν θα είναι καθόλου εύκολο να γίνει. Ένας τεράστιος V8 στη θέση του 2λιτρου 4κύλινδρου που φοράει το GT 86, είναι μόνο η μια δυσκολία, αφού θα πρέπει να τον ταΐσει και αρκετό… αέρα, με τις εισαγωγές να μην έχουν χώρο να μπουν.

Έτσι, ο Ryan Tuerck επαγγελματίας drifter παρουσιάζοντας το αυτοκίνητο μας εξηγεί τον τρόπο που θα στείλει την απαραίτητη ποσότητα αέρα στο μοτέρ. Επιπλέον θέλουν σε αυτόν το περιορισμένο χώρο που διαθέτουν να φτιάξουν μια εξαγωγή που να προσομοιώνει σε αυτή την ιταλικής φίρμας στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τον φανταστικό ήχο της Ferrari και στο Toyota του.

Φυσικά το αμάξωμα θα δεθεί με ευλαβική προσοχή ώστε να αντέξει την επιπλέον δύναμη, ενώ θα μελετηθεί προσεκτικά το σύστημα ψύξης ώστε να αποδίδει καλά ο κινητήρας υπό τη μεγάλη πίεση που θα δέχεται. Το τρελό αυτό project θα παρουσιάζεται κομμάτι κομμάτι μέχρι την ολοκλήρωσή του τον Οκτώβριο, όπου το «4586» θα βγει από το γκαράζ ολοκληρωμένο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...